بهروز رحیمزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس دریافت گزارشی مبنی بر اشتغال غیرقانونی سه نفر از اتباع افغانستانی در یک کارگاه جمعآوری ضایعات، رسیدگی به موضوع و بازدید از کارگاه مورد نظر در دستور کار قرار گرفت.
وی بیان کرد: بازرسان ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل با هماهنگی استانداری پس از شناسایی و اطمینان از صحت موضوع اشتغال غیرمجاز این سه تبعه افغانستانی در کارگاه جمعآوری ضایعات، آنها را به پلیس اطلاعات و امنیت تحویل دادند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با اشاره به اینکه حضور، اسکان و اشتغال اتباع افغانستانی در این استان بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی ممنوع است، تاکید کرد: کارفرمایان، صاحبان مشاغل و کسب و کار از بهکارگیری تبعههای خارجی غیرمجاز در محدوده این استان به جد خودداری کنند.
وی تصریح کرد: کارفرمایان در صورت اثبات بهکارگیری تبعههای خارجی غیرمجاز بر اساس بند ج قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت،به ازای هر روز اشتغال اتباع حدود پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه خواهند شد و در صورت تکرار تخلف، جریمه ۲ برابر میشود و سایر مجازاتهای قانونی مرتبط نیز اعمال میگردد.
رحیمزاده یادآور شد: سال گذشته نیز حدود ۸۰ تبعه غیرمجاز خارجی که در کارگاههای تولیدی و صنعتی استان اردبیل مشغول به کار بودند، شناسایی و با همکاری سایر دستگاههای مربوطه از استان خارج شدند.
به گزارش ایرنا، در مجموع افزون بر ۲ هزار شرکت تعاونی، یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهرهبرداری در استان اردبیل فعال هستند.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمالغربی ایران همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.