به گزارش ایرنا، شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و اعضای دولت سیزدهم در قالب سفری ۲ روزه در روزهای پنجشنبه و جمعه سیام و سیویکم فروردین ۱۴۰۳ در دیار دارالمرحمه سمنان حضور یافتند و با توجه ویژه به مسایل و مشکلات اساسی این استان، راه سرعتگرفتن توسعه را در سمنان هموار کردند.
علیرضا عزالدین روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای سمنان با داشتن بیش از سه هزار و ۵۰۰ دانشجو و چهار دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان، با هدف تربیت تکنسین مهارتی مشغول به فعالیت است که تخصیص اعتبارات نقشی مهم در ارتقای خدمات و کیفیت آموزش دارد.
وی اضافه کرد: رشتههای تحصیلی در این دانشگاه طبق کنسرسیوم اشتغال و متناسب با نیاز صنعت و خدمات این استان ارایه میشود.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای سمنان با بیان اینکه بیکاری دانشآموختگان از مشکلات امروز است، گفت: طبق بررسیها ۷۰ درصد از دانشآموختگان این دانشگاه پس از اتمام تحصیل جذب بازار کار می شوند و همچنان تلاش این دانشگاه بر ساماندهی رشتههای تحصیلی و پذیرش دانشجو متناسب با بازار کار و نیاز اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.
وی با اشاره به این نکته که دانشگاه فنی و حرفهای یک دانشگاه مهارتمحور و دغدغهمند اشتغال دانشآموختگان، است، افزود: این دانشگاه به عنوان دانشگاهی مهارتی نیازمند حمایت و توجه بیش از پیش است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای سمنان بیان کرد: این دانشگاه دانشگاهی اقتصادی به شمار میرود که بخش فرهنگی و آموزشی نیز مورد توجه است و دانشجویان با تبدیل ایدهها به محصول، ارتباط نزدیکی با حوزه صنعت و بازار کار دارند.
وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای به دنبال تربیت نیروی ماهر و متخصص است، ادامه داد: ایجاد فضایی برای کسب تجربه، انتقال دانش، کاربردی کردن دانش و ایجاد جوی مناسب برای انجام کارهای پژوهشی و فناورانه و تقویت نیروی انسانی با افزایش جذب هیات علمی، از راهبردهای این دانشگاه است.
وی بیان کرد: مرکز رشد فنی و حرفهای سمنان با هدف حمایت از توسعه فعالیتهای کارآفرینی و ایجاد شرکتهای فناور و دانشبنیان سال گذشته افتتاح شد و اکنون افراد در هشت هسته در این مرکز مشغول به فعالیت هستند.
عزالدین با تاکید بر اینکه بهرهوری اصل مهم و مورد توجه در دانشگاه فنی و حرفهای سمنان است، افزود: توسعه ظرفیت علمی با افزایش اعضای هیات علمی، بهروز رسانی تجهیزات در دستور کار این دانشگاه است.
وی تاکید کرد: تولید و ترویج دانش متناسب با نیاز پژوهشی، ایجاد مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی در امیریه دامغان در دستور کار دانشگاه فنی و حرفهای سمنان و نصب اینترنت بیسیم برای تمام بخشهای دانشگاه فنی و حرفهای شهرستان سمنان، مرمت و بهسازی ساختمانهای دانشگاه و ساخت یادمان شهدا از جمله اقدامهای عمرانی انجام شده است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای سمنان گفت: اصلاح و تعمیر خوابگاه، اخذ سند زمین خوابگاه دختران دانشگاه شاهرود به وسعت ۱۳ هکتار و برگزاری اردوهای ورزشی و راهیان پیشرفت از دیگر اقدامات این دانشگاه است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان با چهار دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و در امیرآباد دامغان مشغول به فعالیت است.