ساری- ایرنا- مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: شهروندان و مسافران استان با توجه به ممنوعیت دایمی شنا در رودخانه‌ها و تاسیسات آبی اعم از دریاچه سدها، کانال‌های کشاورزی، آب‌بندان‌ها و دهانه سدهای انحرافی و خطرات احتمالی ناشی از شنا در این منابع آبی، هشدارها را جدی بگیرند و از ورود به آب برای شنا در این نقاط خودداری کنند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، فاطمه پورکاویان روز یکشنبه با اشاره به آغاز روزهای گرم سال و فرا رسیدن فصل شنا اظهار کرد: ممنوعیت شنا در رودخانه‌ها و تاسیسات آبی استان به ویژه دریاچه سدها و آب‌بندان‌ها امری فراگیر و همیشگی است و ارتباطی به شرایط جوی ندارد. بر همین اساس به همه هم‌میهنان و به ویژه هم‌استانی‌ها توصیه می‌شود هشدارها را جدی بگیرند و رودخانه‌ها و تاسیسات آبی را برای شنا در روزهای گرم سال انتخاب نکنند.

وی افزود: هر سال شاهد غرق شدن افرادی در رودخانه‌ها، کانال‌های کشاورزی و دریاچه سدهای استان هستیم که همه این افراد به دلیل توجه نکردن به هشدارها جان خود را از دست می‌دهند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: برخی از همین افراد که قربانی شنا در رودخانه‌ها و تاسیسات آبی می‌شوند با فن شنا آشنا هستند، اما به دلیل مناسب نبودن این اماکن برای شنا جان خود را از دست می‌دهند. متاسفانه اردیبهشت امسال ۲ نفر در سد برنجستانک شهرستان سوادکوه شمالی و یک نفر در رودخانه تجن بر اثر بی‌توجهی به همین هشدارها جان خود را از دست دادند.

پورکاویان افزود: با توجه به قرار داشتن در فصل کشاورزی و برنامه‌ریزی برای رهاسازی آب سدها به منظور تأمین آب کشتزارها، شدت جریان آب رودخانه‌ها ممکن است در برخی ساعات افزایش یابد و همین امر نیز احتمال بروز حادثه برای افرادی که به قصد شنا وارد رودخانه‌ها می‌شوند را بیشتر می‌کند.

وی اظهار کرد: همواره تاکید می‌شود که همه سازه‌ها و تاسیسات آبی مناطق ممنوعه شنا محسوب می‌شوند و با توجه به این‌که به دلیل گسترده بودن محیط پیرامونی امکان پایش دائمی همه این اماکن وجود ندارد، از مردم درخواست می‌شود هشدارهای لازم را در این مورد جدی بگیرند و از شنا کردن در این محدوده‌ها بپرهیزند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران تصریح کرد: علاوه بر ممنوعیت شنا در دریاچه سدها، به علاقه‌مندان به ماهیگیری نیز توصیه می‌شود در حاشیه دریاچه سدها از ماهیگیری خودداری کنند. چرا که در سال‌های اخیر مواردی از این دست نیز وجود داشت که شخص به دلیل افتادن در دریاچه غرق شده است.

به گزارش ایرنا، مازندران حدود ۱۲۰ رودخانه اصلی و فرعی به طول هفت هزار کیلومتر دارد که دست‌کم ۲۰ رودخانه از این تعداد رودخانه‌های بزرگ و اصلی هستند. در این بین نیز رودخانه‌های تلار، تجن، بابل‌رود، چشمه‌کیله، سردآبررود، چالوس، نکارود و هراز مهم‌ترین رودخانه‌های این استان محسوب می‌شوند.