به گزارش روز سه شنبه ایرنا، جنبش مجاهدین فلسطین در بیانیه ای با بیان این مطلب افزود: تغییر در موضع آمریکا پس از استفاده مکرر از امتیاز وتو و مخالفت با پایان تجاوز به نوارغزه، نتیجه پایداری و فداکاری های ملت و حماسه های مقاومت در میدان نبرد است.
در این بیانیه آمده است: این قطعنامه یک اقدام دیرهنگام است که نیاز به توضیحات بیشتر، رفع ابهامات و ضمانت های اجرایی دارد.
جنبش مجاهدین تاکید کرد که آمریکا همچنان شریک جنایت های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین است و باید به حمایت خود از این رژیم پایان دهد و به این رژیم برای توقف نسل کشی و کشتار ملت فلسطین فشار وارد کند زیرا این جنایت ها فقط به خاطر اهداف شخصی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تندروهای هم پیمان وی انجام می شود.
این جنبش مقاومت بر موضع قاطع ملت و مقاومت فلسطین درباره ضرورت توقف دائم جنگ علیه نوارغزه، خروج کامل متجاوزان، لغو محاصره، بازسازی و کمک رسانی فوری به ساکنان نوارغزه و سپس مبادله اسیران تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، قطعنامه پیشنهادی آمریکا در زمینه آتش بس در نوارغزه، بدون هیچ مخالفت و وتویی در نشست روز دوشنبه به وقت محلی این شورا (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) تصویب شد.
در این قطعنامه ۷ بندی آمده است که قطعنامه پیشنهادی آمریکا تمام قطعنامههای مربوطه در مورد وضعیت خاورمیانه از جمله موضوع فلسطین را یادآور میشود و بر اهمیت تلاشهای دیپلماتیک مستمر مصر، قطر و آمریکا با هدف دستیابی به یک توافق آتشبس جامع شامل سه مرحله تاکید میکند.
در این قطعنامه آمده است: از پیشنهاد آتشبس جدید اعلام شده در ۳۱ مه که (رژیم) اسرائیل آن را پذیرفت استقبال میکند و از حماس میخواهد که آن را نیز بپذیرد و از هر دو طرف میخواهد که شرایط آن را به طور کامل بدون تاخیر و بدون قید و شرط اجرا کنند.
این قطعنامه خاطرنشان میکند که اجرای این پیشنهاد میتواند نتایج زیر را در سه مرحله داشته باشد.
این قطعنامه تاکید میکند که اگر مذاکرات برای مرحله اول بیش از ۶ هفته طول بکشد، آتش بس تا زمانی که مذاکرات در جریان است ادامه خواهد داشت و از آمادگی آمریکا، مصر و قطر برای اطمینان از ادامه مذاکرات تا زمانی که تمام توافقات حاصل شود و فاز دوم بتواند آغاز شود، خبر میدهد.
قطعنامه تصویب شده، بر اهمیت پایبندی طرفین به شرایط این پیشنهاد پس از توافق تاکید میکند و از همه کشورهای عضو و سازمان ملل میخواهد که از اجرای آن حمایت کنند.
این قطعنامه هرگونه تلاش برای تغییر جمعیتی یا سرزمینی در نوار غزه از جمله هرگونه اقدامی که قلمرو نوار غزه را کاهش دهد، رد می کند.