به گزارش ایرنا، پارک آبشار یاسوج هشت هکتار مساحت دارد در حدود ۲ کیلومتری شمال شهر یاسوج واقع شده است. روزانه حدود یک هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو میتواند در آن مستقر شود.
به طور میانگین پارک آبشار یاسوج ظرفیت ۶ هزار تا ۱۰ هزار نفر را در روز دارد و در روزهای گرم تابستان ظرفیت این مکان توریستی در پایان روز تکمیل میشود.
آبشار یاسوج در فصل بهار و تابستان پذیرای گردشگرانی از سراسر کشور است و در سایه نبود نظارت کافی از سوی متولیان امر هر چند گاهی در این مکان گردشگری شاهد اتفاقات ناگوار هستیم.
آبشار یاسوج به عنوان نماد شهر یاسوج پایتخت طبیعت ایران در محاصره باغهای به اصطلاح تفریحی که بساطی برای شادیهای کاذب ایجاد کرده اند زیباییهای خود را از دست داده است.
یکی از پایههای اساسی ساختمان عظیم جامعه "امنیت" است که چنانچه این ستون دچار لغزش و آسیب شود، برای آن جامعه نمیتوان سرنوشت نیکی را رقم زد؛
بیست و نهم آبان ماه سال گذشته بود که یک جوان آمر به معروف و ناهی منکر در یکی از باغ رستورانهای آبشار یاسوج مورد ضرب و شتم فروشندگان مشروبات الکلی قرار گرفت و راهی بیمارستان شد.
در پنجمین طرح پاییزه ارتقاء امنیت اجتماعی در مدت یک ماه (آبان ماه سال گذشته) در کافه باغهای شهر یاسوج هشت لیتر مشروبات الکلی، یک حلقه وافور، ۲۰ گرم مواد مخدر تریاک و پنج سلاح سرد قمه و چاقو در باغهای آبشار یاسوج کشف شد و دو دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت توقیف شدند و سه باغ تفریحی متخلف پلمب و به هفت باغ دیگر نیز تذکر کتبی داده شد.
ساعت ۲۴ شنبه شب همین هفته نیز عده ای از اراذل و اوباش در این پارک ایجاد مزاحمت کرده و در نهایت یک مرزبان هرمزگانی مورد اصابت گلوله قرار می گیرد و به شهادت می رسد.
بامداد امروز هم گزارشی از مجروحیت یکی از نیروهای آمر به معروف در پارک آبشار یاسوج دریافت شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد معتقد است که آبشار یاسوج ناامن شده است و به راحتی برخی از افراد در این محل منکر انجام می دهند و با تذکر دیگر نمی توان کاری از پیش برد و نیاز است متولیان امر به موضوع ورود جدی داشته باشند.
از سوی دیگر امنیت سرمایهگذاری کلید توسعه پایدار اقتصادی است؛ به همین دلیل اغلب کشورهای دنیا با بهبود فضای کسبوکار و خلق قوانین و مقررات مناسب تلاش میکنند فضای سرمایهگذاری را در اقتصاد امنترکنند. این موضوع منجر به رشد اقتصادی، افزایش اشتغال و حتی پیشرفت دانش و فناوری میشود.
طبق آخرین، گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد که از پاییز پارسال تاکنون وضعیت امنیت سرمایهگذاری در اقتصاد ایران بهتر شده است. در این میان استانهای هرمزگان و گلستان بهترین وضعیت و استانهای تهران و کهگیلویه و بویراحمد بدترین وضعیت را از نظر شاخصهای امنیت سرمایهگذاری دارند.
درواقع بازوی پژوهشی مجلس با ارزیابی ۷نماگر اصلی شامل وضعیت عملکرد دولت در فضای اقتصادی، ثبات اقتصاد کلان، فرهنگ وفای به عهد، صداقت و درستی، تضمین حقوق مالکیت، ثبات و پیشبینیپذیری مقررات، شفافیت و سلامت اداری، مصونیت جان و مال شهروندان از تعرض، شاخص امنیت سرمایهگذاری در ایران را محاسبه میکند.
بنابراین روزانه شاهد فرار سرمایه گذاران از این استان هستیم و می طلبد دستگاه های متولی همچون آموزش و پرورش استان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و سایر دستگاه ها پای کار بیایند و در اماکن گردشگری کارهای فرهنگی انجام بدهند.
حدود ۱۲ سال پیش طرح جامعی برای آبشار یاسوج تعریف شد اما این طرح توسط متولیان امر از جمله مدیران سابق شهرداری یاسوج نیمه کاره رها شد و نظارت درستی بر کافه باغ های این مکان گردشگری وجود ندارد.
در چند سال اخیر ساخت و سازهای قارچ گونه و ساختمان سازی های بدون ضابطه و نبود نظارت کافی بر این ساخت و سازها مجال نفس کشیدن را از این نگین گردشگری شهر یاسوج سلب کرده است.