به گزارش ایرنا، حجتالله شهبازی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: صادرات محصولات گلخانهای طی سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۹، یک دوره ۲۰ ساله، ۳ هزار تن بوده در حالی که در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ بیش از ۶۱ هزار تن انواع محصولات گلخانهای از استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه محصولات صادراتی استان در بخش گلخانهها شامل گوجهفرنگی، فلفل دلمهای رنگی و خیار است افزود: محصولات صادراتی شامل ۷۰ درصد گوجهفرنگی، ۲۵ درصد فلفل دلمهای رنگی و پنج درصد خیار است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه مقاصد صادراتی محصولات گلخانه شامل، روسیه، عمان، قطر، افغانستان، ارمنستان و عراق است تصریح کرد: صادرات محصولات گلخانهای به دلیل ارزآوری سبب افزایش درآمد گلخانه داران شده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه مقاصد صادراتی محصولات گلخانه شامل، روسیه، عمان، قطر، افغانستان، ارمنستان و عراق است تصریح کرد: صادرات محصولات گلخانهای به دلیل ارزآوری سبب افزایش درآمد گلخانه داران شده است.شهبازی با اشاره به اینکه توجیه طرحهای گلخانهای و تمایل به سرمایه گذاری در این حوزه نسبت به گذشته افزایش یافته است گفت: درحال حاضر بیش از ۱۴۰ هکتار پرونده احداث گلخانه وجود دارد که با ابلاغ تسهیلات گلخانهای وارد مسیر احداث خواهند شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: متوسط توسعه سالیانه گلخانههای استان همدان در دولت سیزدهم در مقایسه با دوره ۲۰ ساله قبل بیش از ۲۵۰ درصد رشد داشته است.
شهبازی اظهار کرد: طی سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۹، در یک دوره ۲۰ ساله، به طور متوسط سالیانه ۸.۸ هکتار گلخانه در استان ایجاد شده در حالی که در دولت سیزدهم طی سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، به طور متوسط سالیانه ۳۱ هکتار گلخانه در استان ایجاد شده است.
وی یادآوری کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲، ۲۶۹ هکتار گلخانه در استان ایجاد شده است و شهرستان همدان با ۶۲ هکتار، کبودرآهنگ با ۴۴ هکتار و رزن با ۳۷ هکتار رتبه اول تا سوم استان در ایجاد گلخانه ها را کسب کرده اند.
به گزارش ایرنا، ۱۴۱ هکتار شهرک گلخانهای استان همدان در قالب ۹ شهرک آماده و در حال بهرهبرداری همچنین ۲ شهرک خصوصی به مساحت ۵۵ هکتار در حال بهرهبرداری است.