محمدرضا ملکی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: مشکل افزایش نرخ شکر و کمبود آن می تواند علاوه بر افزایش هزینههای تولید، منجر به تعطیلی مجدد واحدهایی شود که در سال گذشته با تلاش مسوولان و مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پس از سالها تعطیلی فعال و احیا شده بودند.
وی ادامه داد: کارخانه تولید قند از شکر و واحد بسته بندی شکر در شهرک صنعتی تربت حیدریه به صورت مستقیم از این موضوع متاثر میشوند که حدود ۵۰ نفر به طور مستقیم در این ۲ واحد مشغول به کار هستند و عده دیگری هم به صورت غیر مستقیم اثر خواهند پذیرفت.
مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: این موضوع بر مشاغل و واحدهای قنادی، تولیدی کیک و کلوچه، نبات و آبنبات و سایر واحدهایی که شکر به عنوان ماده اولیه محصولات تولیدی آنها بوده اثرگذار است.
ملکی افزود: این چالش حتی میتواند بر مشاغل خانگی هم اثرگذار باشد و زندگی زنان سرپرست خانوار را که از طریق پخت شیرینی خانگی و مواد خوراکی شکرپایه امرار معاش می کنند را تحت تاثیر قرار دهد.
وی تصریح کرد: هم اکنون به ظاهر شکر در بازار موجود نیست اما اگر تهیه همین کالا با قیمت زیادتر به دلالان پیشنهاد داده شود به میزان مورد تقاضا تحویل خواهند داد.
او از عموم مردم تقاضا کرد در صورت مشاهده هرگونه انبار غیر مجاز و تخلیه انبوه این کالا و احتکار و گرانفروشی آن موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ گزارش کنند تا در اسرع وقت پیگیری شود.