در بسته خبری پیش رو مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور میکنیم ،امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را میتوانید در ادامه بخوانید.
امضای موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری بین ایران و قطر
موافقتنامه ۱۴ مادهای معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت قطر در جریان سفر رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و هیات عالی قضایی به قطر در راستای توسعه دیپلماسی قضایی به امضا رسید.
در جریان سفر حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و هیات عالی قضایی به کشور قطر در راستای توسعه دیپلماسی قضایی،«عیسی بن سعد النعیمی» دادستان کل قطر، با حضور در محل اقامات رئیس قوه قضاییه با وی دیدار و گفتوگو کرد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
جلب مشارکتهای مردمی برای اربعین/افزایش مرزهای زمینی برای سفر زائران
دستیار ویژه رئیس جمعیت هلال احمر از ضرورت استفاده از ظرفیتهای مردمی و داوطلبانه در اربعین ۱۴۰۳ برای برگزاری هر چه بهتر این آیین خبر داد.
سعید اوحدی در دومین جلسه شورای سیاستگذاری اربعین حسینی گفت: سال گذشته، ۲۲ میلیون نفر از کشورهای مختلف در پیادهروی اربعین شرکت کردند و امسال به تعداد زائران افزوده می شود و لازم است کمیتههای شورای سیاستگذاری مانند اطلاع رسانی، هماهنگی و پشتیبانی، امداد و نجات، سلامت تشکیل و شرح وظایف آنها نیز برای پیشبرد بهتر کارها مشخص شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
کسب ۳۰ مدال طلای المپیادهای علمی جهانی در دولت سیزدهم
وزیر آموزش و پرورش گفت: از احیای خانه المپیادیها بعد از ۱۳ سال تا کسب ۳۰ مدال طلای المپیادهای علمی جهانی در ۲ سال اول دولت سیزدهم صورت گرفت.
رضامراد صحرایی در صفحه ویراستی اش نوشت: همین چند سال قبل بود که مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) درواکنش به یک گزارش در مورد المپیادهای دانش آموزی فرمودند"جایگاه کشور در المپیادها هم بایستی پیش برود که حالا ایشان گفتند که مثل گذشته است؛ مثل کدام گذشته؟ چون در این سالهای اخیر خیلی برجسته نبوده؛ اگر چنانچه مثل این سالها باشد، این تعریف نیست؛ اگر مثل سالهای قبل باشد که آن وقت خب هم تعداد مدالها، هم رنگ مدالها خیلی برجستهتر بود، آن البته خوب است.» پیش از این نیز رهبری در دیدار با معلمان در رابطه با وضعیت ایران در المپیادهای بینالمللی فرموده بودند: «جایگاه ایران در المپیادهای جهانی حفظ شود که البته من شنیدم در چند رشته تنزل پیدا کرده است. باید اینها جبران شود، یکی از افتخارات کشور همین بچههای المپیادی هستند که میروند رتبههای بالا را در دنیا کسب میکنند، میآیند؛ نگذارید رتبه اینها تنزل پیدا کند."ادامه خبر را اینجا بخوانید.
مهلت ثبتنام مسکن، ساکنان محلات کمبرخوردار تمدید نخواهد شد
مسئول طرح توانمندسازی محلات کمتر برخوردار کشور در جمعیت هلال احمر گفت: آخرین مهلت ثبتنام مسکن مستأجران ساکن در محلات کمتر برخوردار کشور که تحت تولیگری جمعیت هلال احمر هستند؛ ۴ تیرماه ۱۴۰۳ تعیین شده و این فرصت قابل تمدید نخواهد بود.
محمدرضا کریمی در گفتوگو با ایرنا با تاکید بر اینکه ثبت نام مستأجران تنها از طریق سامانه توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار کشور صورت میگیرد، توضیح داد: مدیران خانههای هلال در محلات تحت تولیگری هلال احمر در ۱۵۸ شهرستان کشور، موظف هستند در فاصله ۲۳ خرداد تا ۴ تیرماه ۱۴۰۳ مستأجران محله خود را شناسایی و در ثبتنام آنها برای طرح مسکن در سامانه ستاد توانمندسازی همکاری کنند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
توسعه همکاریهای قضایی ایران و قطر/ پیگیری وضعیت زندانیان ایرانی
رئیس قوه قضاییه با اشاره به توسعه همکاریهای قضایی ایران و قطر گفت :ایران و قطر باید قدمهای بلندی را در راستای عملیاتیسازی کامل توافقنامهها و تفاهمنامههای منعقده بردارند و ما در این زمینه آمادگی کامل خود را اعلام میداریم.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای، در جریان سفر به قطر در راستای توسعه دیپلماسی قضایی، با «حسن بن لحدان الحسن المهندی» رئیس شورایعالی قضایی قطر دیدار و گفتوگو کرد.
رئیس قوه قضاییه در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن ماه پرعظمت ذیالحجه و قدردانی از همدردی شایسته مقامات قطری در رابطه با شهادت رئیسجمهور فقید ایران، اظهار داشت: بدونتردید توسعه و بسط مناسبات و مراودات ایران و قطر در عرصهها و حوزههای مختلف، اثرات سودمند و نافعی برای دو کشور همچنین برای کل منطقه و تحولات منطقهای خواهد داشت.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تامین انسولین قلمی برند طی چند هفته آتی/نمونه ایرانی تمام انسولینها در داروخانهها
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید انواع انسولینهای قلمی در کشور، از تامین انسولین قلمی برند ظرف چند هفته آتی خبر داد.
دکتر سیدحیدر محمدی با بیان اینکه با افزایش اقبال بیماران مبتلا به دیابت به انسولین های قلمی در سالهای گذشته برای تامین این نوع دارو کاملا وابسته به کشورهای دیگر بودیم، افزود: در سال های اخیر با ورود شرکت های مختلف دانش بنیان به حوزه تولید انسولین های قلمی، امروز انواع انسولینهای قلمی در کشور تولید میشود. در حال حاضر دو شرکت در حال تولید انسولین هستند و دو شرکت دیگر هم به آن اضافه می شوند.
وی خاطرنشان کرد: میزان تولید داخل انسولین قلمی هنوز در حد تامین بازار داخلی نیست و به همین دلیل بخشی از انسولین های قلمی مورد نیاز بیماران از مسیر واردات تامین می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
آرتروز درمان قطعی ندارد/ فریب فضای مجازی را نخورید
عضو انجمن ارتوپدی ایران با بیان اینکه آرتروز درمان قطعی ندارد، گفت: همه روشهای درمانی برای کنترل بیماری آرتروز کاربرد دارد و مردم فریب فضای مجازی در مورد درمان قطعی این بیماری را نخورند.
مجتبی باروت کوب در حاشیه گشایش کنگره ارتوپدی در دانشکده پزشکی علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع خبرنگاران افزود: آرتروز شایعترین بیماری مفصلی و عضلانی است، این بیماری درمان قطعی ندارد ولی با سبک زندگی سالم ، تزریق دارو و جراحی مفصل قابل پیشگیری است.
وی تصریح کرد: شکستگی، تخریب غضروف، عفونت و ابتلا به روماتولوژی بروز آرتروز را تشدید می کند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
شهریه مدارس غیردولتی تعیین شد؛ هزینههای تجملاتی ممنوع
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش از ابلاغ شهریه مدارس غیردولتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این نرخ ها متناسب با خدمات و شاخص های آموزشی و تربیتی مدارس و به صورت منطقهای در کشور تعیین شده است.
احمد محمودزاده با اشاره مبانی الگوی تعیین شهریه مدارس غیردولتی بیان کرد: از بدو ورود به این سازمان و در راستای تحقق شعار دولت مبنی بر شفافیت و پیشگیری از رانت و فساد بر اساس قانون انجام وظیفه کردیم.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
فعالیت مشاوران و مراکز مشاوره خانواده ساماندهی میشود
انتقاد از بی سر و سامانی مراکز مشاوره خانواده، سالها است که مورد انتقاد کارشناسان قرار دارد اما این روزها بررسی آیین نامه بند الف ماده ۸۰ به منظور ساماندهی فعالیت مشاوران و مراکز مشاوره خانواده در دستور کار معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده قرار گرفته است.
نشست بررسی پیشنویس آیین نامه اجرایی بند الف ماده ۸۰ برنامه هفتم پیشرفت با هدف ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج خانواده و ساماندهی مشاوران ازدواج و خانواده دارای مجوز قانونی از دستگاههای زیر مجموعه قوه مجریه تشکیل شد.
انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این خصوص اظهار داشت: با توجه به افزایش سن ازدواج، بحرانی بودن پنج سال اول زندگی زوجین، و افزایش طلاق در این بازه زمانی و بروز مشکلات سازگاری در این دوران بحرانی، برنامه ریزی در این حوزه ضروری است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
کمک ۵۳ میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان امام برای آزادی زندانیان
ستاد دیه کشور اعلام کرد: ستاد اجرایی فرمان امام با اختصاص کمکی معادل ٥٣ میلیارد تومان، زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد زیر ۱۰۰ میلیون تومانی که تا پایان اردیبهشت ماه روند رسیدگی به پرونده آنها صورت گرفته است، را فراهم کرد و آنها به آغوش جامعه بازگشتند.
به گزارش ایرنا از ستاد دیه کشور، در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و حمایت از خانواده زندانیان جرایم غیرعمد، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با پرداخت مبلغ ۵۳ میلیارد تومان به ستاد مردمی دیه، زمینه آزادی ۶۵۰ زندانی جرایم غیرعمد با مبلغ بدهی کمتر از یکصد میلیون تومانی را که روند شناسایی آنها تا تاریخ یکم خرداد سالجاری صورت پذیرفته فراهم نمود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
محکومیت ۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون دلاری آمریکا
شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی روابط بینالملل تهران پس از رسیدگی علنی به پرونده شکایت مطرح شده در خصوص واقعه تروریستی ۳۱ شهریور سال ۹۷ اهواز، دولت و مقامات آمریکا را به پرداخت ۲ میلیارد و هشتصد و هشتاد میلیون دلار خسارت به خواهانهای این پرونده محکوم کرد.
در پی اقدامات دولت آمریکا در تأسیس، تقویت و ترویج گروههای تروریستی از جمله گروه تروریستی داعش و حرکه النضال العربیه که مجری حمله تروریستی ۳۱ شهریور اهواز در سال ۱۳۹۷ بودند، ۶۴ نفر از خانواده شهدا و مجروحین این واقعه تروریستی به استناد قانونِ اقدام متقابل علیه دولت و مقامات آمریکا مبادرت به طرح دعوای حقوقی در قوه قضاییه کردند.
در پی این شکایت، پرونده به شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی روابط بینالملل تهران ارجاع و پس از رسیدگی علنی به این شکایت، دادگاه به محکومیت ۲ میلیارد و هشتصدو هشتاد میلیون دلاری دولت و مقامات آمریکا در حق خواهانها رای داد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
کشف ۲۴ دستگاه خودروی تاریخی و لوکس در کارگاه بازسازی غیرقانونی اتومبیل
رئیس عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا از کشف ۲۴ دستگاه خودروی تاریخی و لوکس در کارگاه بازسازی غیرقانونی اتومبیل خبر داد.
سرهنگ ضرغام آذین در این باره اظهار داشت: کارآگاهان کارگاه غیرقانونی بازسازی تعداد زیادی خودروهای تاریخی و لوکس که همگی فاقد اوراق هویتی بودند را کشف و پلمب کردند.
وی افزود: بنابر گزارش یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با اجاره کارگاهی با همکاری دوستانش در حاشیه تهران مبادرت به بازسازی غیرقانونی اتومبیل های قدیمی میکند، بلافاصله کارآگاهان عملیات ویژه رسیدگی به این موضوع را در دستور کاری خود قرار دادند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
توصیههای اورژانسی برای پرهیز از گرمازدگی؛ به طور منظم آب بنوشید
همزمان با آغاز فصل گرما، سازمان اورژانس کشور به هموطنان به ویژه ساکنان استانهای جنوبی و همچنین به حجاج بیت الله الحرام که در عربستان به سر میبرند، توصیه کرد تا به صورت منظم و زمانی که هنوز تشنه نشدهاند، آب بنوشند.
با آغاز ماههای گرم سال و ورود به فصل تابستان، گرمازدگی به یکی از مشکلات در حوزه سلامتی هموطنان تبدیل می شود؛ تمام افراد و به ویژه افراد سالخورده ممکن است دچار گرمازدگی شوند بنابراین برای پرهیز از گرمازدگی در صورت امکان باید از وسایل محافظتی برابر آفتاب مانند سایبان یا کلاه استفاده کرد.
هر ساله در نیمه دوم سال شاهد افزایش درجه حرارت مناطق مختلف زمین هستیم و در سال جاری نیز گرما در ایران و همچنین سایر کشور های جنوبی ایران شدت گرفته است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
پلیس راهور محدودیتهای ترافیکی پایان هفته را اعلام کرد که بر اساس آن آزادراه تهران شمال از ساعت ۱۵ روز جمعه ۲۵ خرداد به سمت جنوب یک طرفه خواهد بود.
به گزارش پلیس راهور، تردد موتور سیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۲۳ خرداد تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۶ خرداد از محورهای کرج - چالوس ، هراز ، فیروزکوه ، محور تهران - سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع است؛ تردد موتور سیکلتهای انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.
در محور کندوان تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ تا ۲۴ روز جمعه با محدودیت های ترافیکی روبروست که بر اساس آن از ساعت ۱۵ آزادراه تهران - شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرورهای به مقصد چالوس انجام می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
رصد تحرکات انتخاباتی در فضای مجازی؛ تخریب، توهین، دروغ و شایعه پراکنی ممنوع
رئیس پلیس فتا فراجا از اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا در ۳۴ کارگروه در سراسر کشور با هدف رصد جریانات مرتبط با چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.
سردار وحید مجید اظهار داشت: با هدف اجرای ماموریتهای ذاتی و محوله پلیس فتا، رصد جریانات مرتبط با برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور در ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی در حال اجرا است .
این مقام ارشد سایبری ادامه داد: پلیس فتا مطابق با شرح وظایف ابلاغی و تعیین شده همه جریانات را رصد کرده و در صورت مشاهده موارد مجرمانه نظیر تخریب، توهین، دروغ و شایعه پراکنی و هر گونه اقدام در حوزه جرایم ویژه انتخاباتی با متخلفان و مجرمان برابر قانون برخورد خواهد کرد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تحریم معلولان ایران با کدام موازین حقوق بشر سازگار است؟
«علی محمد قادری» رئیس سازمان بهزیستی با تشریح دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران برای معلولان در سخنانی در سازمان ملل خطاب به جامعه جهانی و محافل حقوق بشری گفت: تحریم جامعه معلولان ایران با کدامیک از موازین حقوق بشری سازگار است؟
«علی محمد قادری» رئیس سازمان بهزیستی جمهوری اسلامی ایران عصر سه شنبه به وقت محلی در هفدهمین کنفرانس کشورهای عضو کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت که از ۱۱ تا ۱۳ ژوئن ۲۰۲۴ درمقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شده است، در سخنانی گفت: جمهوری اسلامی ایران به مدد پروردگار و بهره گیری از تیم های تخصصی و مشارکت فعالانه سازمان های غیر دولتی افراد دارای معلولیت، تمامی تلاش خود را جهت توسعه کمی و کیفی خدمات مورد نیاز افراد دارای معلولیت در چارجوب کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت به عمل خواهد آورد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
۸ هزار زندانی خارجی در کشور/شرط انتقال رضایت زندانی است
معاون حقوق بشر و امور بینالملل وزارت دادگستری و رئیس کمیته انتقال محکومان با اشاره به شرایط مطلوب زندانهای کشور در مقایسه با دیگر کشورها، گفت: اکنون بالغ بر هشت هزار زندانی خارجی در داخل کشور داریم.
عسکر جلالیان در گفتوگو با خبرنگار قضایی ایرنا درباره زندانیان اتباع خارجی در کشور و اقداماتی که برای این زندانیان انجام میشود، اظهار داشت: قصد داریم در چارچوب موافقتنامه انتقال محکومان، هر زندانی خارجی که در زندانهای کشور ما دوران محکومیت خود را سپری می کند به کشور متبوعش بازگردانیم.
وی ادامه داد: ممکن است در پس انتقال زندانیان، نگاههای سیاسی و امنیتی هم وجود داشته باشد اما دیدگاه وزارت دادگستری به موضوع انتقال زندانیان صرفا حقوق بشری است و اعتقاد داریم هر زندانی به تبع هر جرمی که محکوم شده باشد باید بازاجتماعی شود و برای این مهم، بهترین جا کشور خودش است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تدابیر ویژه برای کاهش پروندههای قضایی در دیوان عالی کشور اتخاذ شود
رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه مردم از طولانی شدن روند دادرسی گلایه دارند، بر افزایش عملکرد شعب در جهت کاهش تراکم پروندههای قضایی تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی با اشاره به ایام پر خیر و برکت و باعظمت دهه ذی الحجه با نقل حدیثی از پیامبراکرم(ص) درباره عظمت دهه اول این ماه اظهار داشت: «مَا مِنْ أَیَّامٍ أَزکَی عِندَ الله تعالی وَ لاَ أعظَمَ أجراً مِن [فی] خَیرٍ مِنْ عَشْرَ اْلأضْحَی قِیلَ وَ لاَ الْجِهَادُ فِی سَبِیلِ اللهِ، قَالَ۹ وَ لاَ الْجِهَادُ فِی سَبِیلِ اللهِ إلاَّ رَجُلٌ خَرَجَ بِمَالِهِ وَ بِنَفْسِهِ ثُمَّ لَمْ یَرْجِعْ مِنْ ذَلِکَ بِشَیءٍ». «پاکترین و پرارجترین روزها نزد خداوند، دهۀ اول ماه ذی الحجه است. سؤال میشود آیا جهاد در راه خدا همطراز آن به شمار میرود؟ میفرمایند: خیر، مگر اینکه مجاهد جان و مال خود را فی سبیل الله تقدیم نماید.»ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تثبیت اشتغال ۷۷ هزار نفر با رفع مشکلات ۲۹۳۴ واحد تولیدی/ انجام ۱۵۶۲ اقدام اثربخش
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از رفع مشکلات ۲ هزار و ۹۳۴ واحد تولیدی، کارخانه، کارگاه و با ورود این سازمان در سال گذشته خبر داد و گفت: با این اقدامات موجبات تثبیت اشتغال بالغ بر۷۷ هزار و ۷۳۸ نفر فراهم شده است.
ذبیح الله خدائیان با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی در سال گذشته ضمن بهرهگیری از تمام ظرفیتهای قانونی در راستای حمایت از فعالان اقتصادی و تولیدی اقدامات موثری انجام داد به تشریح برخی از دستاوردهای این سازمان پرداخت و گفت: در این راستا، سازمان بازرسی با رفع مشکلات این واحدها شرایط احیاء و راه اندازی ۱۲۶ واحد تولیدی، جلوگیری از تعطیلی ۵۴۸ واحد، افزایش تولید در ۵۱۶ واحد، تسریع در اخذ مجوز ۷۱۳ واحد، تسهیل در تامین مالی ۱۰۰۳ واحد، رفع معارض قضایی ۲۱ واحد، اقاله ۶ واحد تولیدی، خروج از ورشکستگی ۱ واحد و... را فراهم کرد که این امر موجبات تثبیت اشتغال بالغ بر۷۷ هزار و ۷۳۸ نفر را به همراه داشت.
به گفته وی مشکلات این واحدهای تولیدی در حوزههای مختلف از جمله تامین اجتماعی، مالیاتی، گمرک، سرمایه در گردش، بانکی و... بوده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
پذیرش روزانه ۸۰۰ بیمار در بیمارستان شهید معیری /ارائه خدمات رایگان برای بیمهشدگان
رئیس بیمارستان شهید دکتر معیری سازمان تأمیناجتماعی گفت: روزانه بهطور میانگین، ۸۰۰ بیمار به این مرکز درمانی مراجعه کرده و تحت درمان قرار میگیرند در این بیمارستانی با بهترین تجهیزات ارتوپدی، خدمات رایگان برای بیمهشدگان ارائه میشود.
دکتر امیر شقاقی افزود :بیمارستان تأمین اجتماعی شهید دکتر معیری با دارا بودن ۶۰ سال قدمت، از مراکز اصلی ارائه خدمات ارتوپدی است که روزانه بهطور میانگین، ۸۰۰ بیمار به این مرکز درمانی مراجعه کرده و تحت درمان قرار میگیرند. در این بیمارستان متعلق به سازمان تأمیناجتماعی که همه خدمات آن برای بیمهشدگان تأمیناجتماعی رایگان است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
پلیس مشکلی برای شمارهگذاری خودروهای وارداتی ندارد
معاون عملیات پلیس راهور فراجا گفت: پلیس راهور برای شمارهگذاری خودروهای وارداتی هیچ مشکل و مانعی ندارد.
سردار محمدباقر سلیمی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در پاسخ به شرایط پلیس جهت شماره گذاری خودروهای وارداتی گفت: پلیس در انتهای خط پذیرش وسائل نقلیه جهت تردد در معابر مراحلی دارد که شمارهگذاری آخرین ایستگاه است.
وی ادامه داد: تمامی خودروهای داخلی و وارداتی باید تمامی مجوزهای محیط زیستی و استاندارد و همچنین شرایط قانونی ورود به کشور را کسب کنند و در صورت عدم دریافت هر یک از مجوزها و فرآیند قانونی، از شمارهگذاری آن خودداری میشود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به صورت کامل در حوزههایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و آسیبها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد میکنیم هر روز سری به این سایت https://www.irna.ir/service/society بزنید.