محسن داوری چهارشنبه شب در جمع نمایندگان احزاب سیاسی فعال در مشهد افزود: محل های یاد شده البته باید دارای شرایط و مولفه های لازم برای برگزاری مناظرات باشد و از طرفی امنیت برگزاری مناظرات را با حضور همه جریان های سیاسی و نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تامین می کنیم.
وی ادامه داد: اگر تشکل های سیاسی و احزاب در مشهد بخواهند ایستگاه گفت و گو برای ارتباط با مردم راه بیندازند و یا تریبون آزاد انتخاباتی تشکیل دهند آماده ارائه مکان و تامین امنیت آنها هستیم.
فرماندار مشهد گفت: تشکل ها و احزاب سیاسی می توانند برای برگزاری با شور و نشاط انتخابات و تحقق مشارکت حداکثری، حاکمیت را یاری دهند.
داوری افزود: همچنین احزاب می توانند در حوزه اجرای انتخابات نیز مشارکت و از طرفی در آگاه سازی مردم برای انتخاب رئیس جمهور نقش آفرینی کنند.
وی اضافه کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات با زمینه سازی حضور مردم در این کارزار سیاسی نخستین وظیفه عوامل اجرایی انتخابات است.
فرماندار مشهد برگزاری سالم انتخابات را دیگر وظیفه عوامل اجرایی دانست و گفت: خود را ملزم به تامین زمینه رقابت خوب و سالم انتخاباتی می دانیم و در نهایت، تامین امنیت انتخابات را اصلی ترین وظیفه فرمانداری می دانیم.
داوری معرفی رئیس جمهور اصلح را وظیفه احزاب و تشکل های سیاسی دانست و افزود: همان طور که بر تحقق وظایف اجرایی فرمانداری در انتخابات تاکید داریم به طور قطع در حوزه انتخاب و معرفی هیچ نامزدی هم ورود نمی کنیم.
وی ادامه داد: هزار و ۹۲۰ شعبه اخذ رای در مشهد تعیین و همچنین برنامه ریزی لازم برای تامین تعرفه های رای گیری انجام شده است.
فرماندار مشهد گفت: حضور افراد از اقشار مختلف جامعه و حتی با ظواهر گوناگون بر سر صندوق های رای گیری موجب می شود تا مردم به محیط رای گیری احساس تعلق کنند.
همچنین در این نشست شماری از نمایندگان احزاب سیاسی در مشهد به بیان دیدگاه های خود درباره انتخابات ریاست جمهوری پرداختند.
چهار میلیون نفر جمعیت شهرستان مشهد در شهرهای «مشهد، رضویه، ملک آباد و بینالود» و ۴۰۰ روستای کوچک و بزرگ آن سکونت دارند که حدود یک و نیم میلیون نفر از این تعداد در مناطق روستایی بهویژه بافت حاشیهنشین و روستاهای چسبیده به مشهد زندگی میکنند.
چهاردهمین دوره انتخابت ریاست جمهوری هشتم تیرماه امسال برگزار میشود.