غلامعلی حمیدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این محصولات توسط دفتر توسعه فناوری سلامت و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تولید شده که شامل کیت های تشخیصی و غربالگری، داروها و همچنین مکمل های غذایی است و به مرحله تجاری رسیده است.
وی اظهار داشت: ساخت کیت تشخیص افتراقی لیشمانیازیس پوستیف، انواع لوله های گاما و CBC، آلژینات بره موم، هیدروژل عسل و کیتغربالگری مولکولی تیپهای پرخطر پاپیلومای انسانی نیز از جمله محصولات فناورانه این دانشگاه است.
معاونت حقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تولید دهانشویه با خواص ضدالتهابی قوی حاوی ماده موثر نانوکورکومین عصاره گیری شده از گیاه زردچوبه، طراحی و ساخت فیکساتور لوله بینی معده ای و تولید محصول بدون گلوتن، حاوی آرد کنجد روغن کشی شده و غنی شده با آهن و اسید فولیک از دیگر محصولات فناورانه بوده که نمونه اولیه آن ساخته شده است.
وی افزود: امسال ۲ طرح فناورانه دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان طرحهای یک درصد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفته شده که با تخصیص اعتبار انجام میشود.
حمیدی با بیان اینکه یک طرح فناورانه نیز در طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان پذیرفته شده است گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون یک قرارداد ارتباط صنعت با جامعه به مبلغ سه هزار و ۳۴۰ میلیون ریال منعقد شده است.
وی افزایش حمایت از طرحهای فناورانه در مرکز رشد را از برنامههای پیش رو عنوان کرد و افزود: ۱۲ شرکت فناور برای استقرار در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان انعقاد قرارداد انجام دادهاند که مورد حمایت قرار میگیرند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: راهاندازی واحدهای آشنایی با فرآیندهای استانداردسازی و هوشمند مصنوعی، مشاوره شغلی و مرکز آموزشهای کوتاه مدت از دیگر اقدامات گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.
جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل، زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.