شهر ری - ایرنا - فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: امروز رژیم صهیونیستی و استکبار در برابر جبهه اسلامی و محور مقاومت در ضعیف ترین موقعیت خود قرار دارند.

به گزارش ایرنا ، سردار حسن حسن زاده روز جمعه در مراسم یادواره شهدای جاویدالاثر گردان جعفر طیار و مدافعان حرم سپاه محمد رسول الله ص که با حضور خانواده شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم همراه بود اظهار داشت : امروز تداوم خدمات دولت سیزدهم دولت شهید آیت الله رئیسی مهم است .

وی با اشاره به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و فرمایشات رهبری عزیز گفت : دو تفکر انقلابی و غیر انقلابی در کشور وجود دارد . این دوتفکر اختلافاتی دارند. تفکر انقلابی تفکر امام راحل رهبری شهید سلیمانی و شهید رئیسی را به همراه خود دارد .

سردار حسن زاده افزود : اگر می خواهیم آرمان انقلاب اسلامی تداوم یابد باید تفکر انقلابی کار را پیش ببرد .

همه ساله در اواخر خرداد ماه رزمندگان گردان جعفر طیار لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله ص مراسم بزرگداشت مقام شامخ شهدای عملیات بیت المقدس ۷ که در تاریخ ۲۳ خرداد سال ۶۷ انجام شده را برگزار می کنند .

شهید بروجردی مظلوم بود

همچنین سردار حسن‌ حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ در مراسم گرامیداشت شهید محمد بروجردی(مسیح کردستان) و شهدای پادگان حضرت ولی عصر(عج) که در حسینیه حضرت فاطمه الزهرا(س) سپاه تهران بزرگ شد، اظهار کرد: خدمت همه همرزمان شهید بروجردی که از کردستان و پاوه و غیره برای برگزاری این یادواره حضور پیدا کردید و خدمت همه خانواده شهدا خیرمقدم عرض می‌کنم و یاد آن شهدای عزیز را گرامی می‌دارم.

وی با اشاره به ایام شهادت امام محمدباقر(ع) و مظلومیت این امام عزیز و همزمانی این مراسم با این ایام گفت: در این چند سال پس از شهادت شهید بروجردی هم احساس می‌کنیم مظلومیت آن شهید همچنان وجود دارد و گویی برخی از شهدا باید با همان خصوصیات همچنان دیده شوند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ افزود: بنده به همرزم شهید گفتم یک جمله‌ای را در وصف شهید بروجردی بگویید و ایشان گفت شهید بروجردی مرد عقل و فهم، دانش و عقلانیت و ادب و مهربانی بود و به فکر مردم بود.

سردار حسن‌زاده بیان کرد: شهید بروجردی شخصیتی است که وقتی از وصف او می‌شنویم حلم و بزرگواری و گذشت او زبانزد است و معصومیت او را در عین مظلومیت در چهره او می‌بینیم.

وی گفت: امروز اگر نظام و انقلاب ما در جایگاهی است که در مقابل بسیاری از قدرت‌ها ایستاده و برای هر یاوه‌گویی دشمنان انقلاب و اسلام و جبهه مقاومت پاسخ قطعی دارد و پارای قدرت بازدارنگی هستیم و بین ملت‌ها عزتمند هستیم و دشمنان را تهدید می‌کنیم و آن‌ها در پاسخ قطعی جرات پاسخ مجدد ندارند همه را مدیون شهدای گرانقدری مثل شهید بروجردی هستیم.

فرمانده سپاه تهران بزرگ افزود: در عین این ظرفیت‌ها اگر بخواهیم در مسیر راه و تفکر شهید بروجردی حرکت کنیم باید به فکر مردم باشیم و مردمی رفتار کنیم.

سردار حسن‌زاده عنوان کرد: اگر امروز پس‌از شهادت رئیس‌جمهور شهید مردم به احترام ایشان قیام می‌کنند چون این منش و رفتار، منش و رفتار شهید بروجردی و شهید رجایی و همه شهدا است.


وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودند شهید رئیسی صلاح و مصلحت مردم را بر همه چیز ترجیح می‌داد و اندکی تامل در شخصیت شهید بروجردی ما را به همین موضوع می‌رساند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ در پایان تصریح کرد: امیدوارم خدا به همه ما توفیق دهد مسیر شهدا و سبک زندگی شهدایی را به درستی فهم کنیم و در این مسیر حرکت کنیم و عاقبت به‌خیر شویم و مثل شهید بروجردی و شهید سلیمانی و شهید رئیسی در مکتب شهدا عاقبتمان ختم به شهادت شود.

به گزارش ایرنا، محمد بروجردی در ۱۳۳۳ خورشیدی در روستای دره گرگ از توابع شهرستان بروجرد دیده به جهان گشود در ۶ سالگی پدر خود را از دست داد و از آن ‌پس مادر وی عهده‌دار مسوولیت خطیر تربیت فرزندان شد؛ در آغاز هفت‌سالگی با ورود به مدرسه به‌منظور تأمین معاش خانواده، تحصیل در کلاس‌های شبانه را برگزید تا در کنار فراگیری علوم بتواند تکیه‌گاهی برای خانواده‌اش باشد، بعد از مدتی بروجردی همراه خانواده اش به تهران آمدند و در یک کارگاه تشک دوزی مدتی کار کرد. در ۱۷ سالگی به خدمت سربازی فراخوانده شد، اما چون مخالف خدمت در نظام ستم‌شاهی بود، از خدمت سربازی گریخت و برای دیدار امام (ره) راهی عراق شد. در مرز عراق دستگیر و به مدت ۶ ماه در زندان‌ها و شکنجه‌گاه‌های رژیم به سر برد، پس از آن بود که دوباره جهت خدمت سربازی به تهران آورده شد.

سرانجام این سردار والا مقام در خرداد ۱۳۶۲خورشیدی به همراه چند تَن دیگر از فرماندهان، به دلیل برخورد خودرو حامل آنها با مین به درجه رفیع شهادت نایل آمد به گفته یکی از همراهان وی درست چند ساعت قبل از شهادت در پاسخ به پرسش یکی از همسفرانش گفت: این دنیا ارزشی ندارد ما باید همه چیزمان را در راه خدمت به مکتب‌مان بدهیم، همان‌طور که امام حسین(ع) و اصحاب ایشان با تمام سختی‌ها مبارزه کردند، ما هم مکلف به صبر و مبارزه‌ایم.