به گزارش روز شنبه ایرنا، تارنمای کییف ایندیپندنت نوشت: تصویب تحریم های جدید می توانست کشورهای عضو اتحادیه اروپا را از صادرات مجدد گاز طبیعی مایع (ال ان جی) روسیه از بنادر اتحادیه اروپا و تامین مالی پایانه های طراحی شده برای انتقال گاز طبیعی مایع در مناطق بالتیک و آرکتیک (قطب شمال) منع کند.
محدودیت های تحمیل شده علیه روسیه، تا پیش از این فقط در رابطه با سلاح گرم، تجهیزات نظامی و کالاهای دارای کاربرد دوگانه نظامی و غیرنظامی اعمال می شد.
برلین که دخالت این کشور در لحظه آخر، مانع توافق جدید برای تحریم روسیه شد، نگران آن است که گسترش تحریم ها به تولیداتی که استفاده دوگانه ندارند مانند مواد شیمیایی و تجهیزات فلزکاری، به کسب و کارهای کوچک در آلمان آسیب وارد کند.
کی یف ایندیپندنت افزود: فرانسه و آلمان با تحریم بلاروس نیز مخالفت کردند. این تحریم به منظور مسدود کردن مفرهایی که ادعا می شود روسیه از طریق آنها خودروهای لوکس و سایر کالاهای تولید شده در کشورهای غربی را (با وجود تحریم ها) وارد می کند، پیشنهاد شده بود.
به دلیل مخالفت آلمان با تحریم جدید بلاروس، بلژیک ناچار شد مذاکرات درباره بسته جدید تحریم ها را به دو بحث جداگانه تبدیل کند.
پیشنهاد تحریم جدید روسیه در صورت تصویب، چهاردهمین دور تحریم های اتحادیه اروپا علیه مسکو از زمان آغاز حمله به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ محسوب می شد.
به نوشته کی یف ایندیپندنت، یک منبع ناشناس به تارنمای آمریکایی پولیتیکو گفته است که کمیسیون اروپا اکنون در حال همکاری با صدر اعظم آلمان برای متقاعد کردن لغو وتوی برلین است.
آلمان به رغم تردیدهای اولیه، به بزرگترین تامین کننده نظامی اوکراین بعد از آمریکا تبدیل شده است، اما اولاف شولتس صدر اعظم این کشور همچنان مخالف انتقال برخی از تجهیزات کلیدی نظامی به کی یف از جمله موشک های دوربرد تاروس است.