سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به افزایش کلاهبرداری از طریق درج آگهی جعلی در سایتها و شبکههای اجتماعی افزود: به شهروندان توصیه میشود برای دریافت هرگونه تسهیلات، از مسیر قانونی و اصلی آن، یعنی مراجعه به بانک و تشکیل پرونده و بر اساس شرایط اعلامی مؤسسات مالی معتبر اقدام کنند.
وی همچنین در باره کانال و گروههای فروش امتیاز وامهای کمبهره بانکی که با استفاده از اعتماد مردم از آنها کلاهبرداری میکنند، هشدار داد و افزود: کارشناسان پلیس در استان در پی رصد فضای مجازی به تعدادی کانال در یکی از شبکههای اجتماعی با تعداد اعضای بالا برخورد کردند که به بهانه فروش وام در وبسایتها از مردم کلاهبرداری میکردند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ادمینهای(سازندگان) اصلی این کانال ها ادعا میکردند کانال آنها دارای مجوز بانک مرکزی بوده و از نظر پروتکلهای امنیتی مورد تأیید است از اینرو پیگیریهای قانونی در این باره در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
سرهنگ مرتضوی ادامه داد: با بررسیهای فنی و رصد صورت گرفته در نهایت مشخص شد که مجرمان با طراحی سایتی اقدام به فروش وام از مبلغ ۳۰۰ الی سه هزار و ۵۰۰ میلیون ریال میکردند..
وی افزود: در ادامه با بررسی فنی این وبسایت، صاحب خط تلفنی که مجرمان از طریق آن وارد پنل وبسایت مورد نظر میشدند، توسط کارشناسان اداره مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا استان شناسایی شد.
رئیس پلیس فتا اصفهان تاکید کرد: شهروندان برای دریافت اطلاعات، هشدارها و توصیههای پلیس به سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir مراجعه و در صورت برخورد با موارد مشکوک، مراتب را در بخش گزارشهای مردمی ثبت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۳
اصفهان - ایرنا - رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) فرماندهی انتظامی اصفهان، هرگونه خرید و فروش تسهیلات بانکی در فضای مجازی را غیرقانونی توصیف و به شهروندان توصیه کرد تا از این کار امتناع کنند.