به گزارش ایرنا از سازمان هواشناسی، احد وظیفه در کارگروه پیشبینی فصلی سازمان هواشناسی کشور، اظهار داشت: این چارچوب ملی تلاش میکند ضمن تولید محصولات کاربردی در حوزه اقلیم و پیشبینیهای اقلیمی، هماهنگی، همکاری و ارتباط مستمر با نهادهای مختلف مرتبط با اقلیم ایجاد کند تا در مدیریتهای مرتبط با این حوزه به ویژه در شرایط حساس، تصمیمگیریها و اقدامات صحیح و به موقعی انجام شود.
رئیس مرکز ملی مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی افزود: سالهاست سازمان هواشناسی کشور در حوزه تولید محصولات اقلیمی به ویژه پیش بینیهای فصلی فعالیت دارد و از نظر صحت پیش بینیهای فصلی نیز موفقیتهای خوبی به دست آورده است.
وی با بیان اینکه برخیها از پیشبینی فصلی انتظاراتی زیاد و غیر واقعی دارند، تصریح کرد: بسیاری از پیش بینیهای فصلی سازمان همان انتظاری را که از پیش بینیهای کوتاهمدت میرود، دارند که این نادرست است و در کل دنیا نیز چنین پیشرفتی به دست نیامده است.
وظیفه ادامه داد: نباید انتظارات دقت پیش بینیهای دو هفتهای، ماهانه و فصلی بهاندازه پیش بینیهای کوتاهمدت و پنج روزه باشد؛ چراکه در هیچ جای دنیا اینگونه نیست.
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی ادامه داد: پیش بینیهای کوتاهمدت و بلندمدت جایگاه ملی در مدیریت کلان کشور به ویژه در حوزههای انرژی، مدیریت منابع آب، بهداشت و سلامت و.... پیدا کرده است و بسیاری آنها را محور تصمیمگیریهای خود قرار میدهند.
وظیفه در بخش دیگری وظایف و ساختار کارگروه پیشبینی فصلی سازمان هواشناسی کشور را تشریح کرد و گفت: مقرر شد زیرساختهای جدیدی برای تحول در ارائه خدمات اقلیمی سازمان هواشناسی در سال جاری تامین شود.
وی گفت: کارگروه پیشبینی فصلی یک گروه کاری کارشناسی برای سیاستگذاری و کمک به اجرای سیاستهای اقلیمی سازمان هواشناسی کشور است که دو سال قبل با ابتکار مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی تشکیل شد.