دکترحسین شیوایی شامگاه دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: اولین شب رصدی کوژ ماه(هنگامیکه بیشتر از نصف کره ماه روشن شود، ماه محدب یا کوژ ماه گفته میشود) در واحد علوم وفناوری پردیس با حضور مسعود عتیقی مدیرانجمن نجوم آماتوری کشور، مریم میرترابی استاد فیزیک دانشگاه واستقبال خوب دانشجویان برگزار شد.
وی ادامه داد: رشته نجوم یکی ازموضوعات فرا رشته ای ومورد اقبال بسیاری از ما است و برگزاری موضوعات مرتبط با نجوم و آی تی را در دانشگاه با برگزاری نشست های علمی در دستور کار قرار دادیم.
مرکز رشد دانشگاه به رتبه یک ارتقا پیدا کرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری گفت: در دوره جدید ارزیابی با توجه به افزایش قابل توجه امتیاز در بین مراکز رشد دانشگاهی در سطح استان تهران ، مرکز رشد این واحد آموزشی به رتبه یک ارتقا پیدا کرد.
شیوایی ادامه داد: راه اندازی مراکز رشد تخصصی مانند مراکز رشد امنیت سایبری گام بعدی ما در ارتقای وضعیت علمی دانشگاه است و روز سه شنبه ۲۹ خرداد ماه فضای در نظر گرفته شده به دانشجویان تحویل خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه های اجرایی در سالجاری توضیح داد: راه اندازی مرکز رشد تخصصی در حوزه هوش مصنوعی و موضوعات مرتبط با ناحیه نوآوری پارک فناوری پردیس، یکی دیگراز برنامه های این واحد آموزشی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری ادامه داد: دانشجویان حقوق دانشگاه کلینیک حقوقی پردیسان را راه اندازی کردند و اقدامات خوبی انجام دادند.
شیوایی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی که شاخص ترین آنها برگزاری مود کورت( دادگاه نمایشی ) با حضور شرکت کنندگان از استانهای مختلف کشور بود که در این دوره تیم استان کرمان رتبه نخست رقابتها بین ۸ تیم شرکت کنند را از آن خود کرد.
وی افزود: این رقابتها با حضور اساتید برجسته بابک جعفری، مهدی حلال خور، حسن برادران که دارای مقام قضایی وجزو حقوقدانان برجسته هستند،داوری و برگزار شد.
اولین کنفرانس هوش مصنوعی برگزار شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری توضیح داد: اولین کنفرانس هوش مصنوعی برگزار شد و برگزاری دومین کنفرانس در دست اقدام است و راه اندازی سرای نوآوری و هوش مصنوعی نیز در دانشگاه مصوب شده تا با همراهی اساتید و دانشجویان اتفاقات علمی خوبی را در این واحد آموزشی رقم بزنیم.
شیوایی با اشاره به کارآیی مطلوب فضای کار اشتراکی عصر امید در ساختمان خوارزمی دانشگاه، خاطرنشان کرد: این فضای کاراشتراکی یکی از اتفاقات خوبی بود که در این واحد آموزشی اتفاق افتاد و با توجه به استقبال خوب دانشجویان تشویق شدیم که در ساختمان شیخ بهایی دانشگاه نیز یک فضای کار اشتراکی دیگر راه اندازی کنیم.
وی توضیح داد: گام بعدی کیفی سازی فضای کار اشتراکی است تا بتوانیم خدمات و امکانات مختلف ازنظر، رفاهی ،تفریحی ،کسب و کار و مشاورهایی که دانشجویان نیاز دارند را تامین کنیم تا بتوانند در دوران دانشجویی به نتایج دلخواه خود برسند.
شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.