به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری سما فلسطین، باربارا لیف، گفت: نقش قطر در تلاشهای ما برای آزادی گروگانها (اسیران) ضروری است.
وی با بیان اینکه دیپلماسی بهترین راه برای حل مسائل منطقه است، مدعی شد: جنگ بین حماس و (رژیم) اسرائیل و تشدید تنش از سوی ایران و نیروهای نیابتی آنها کار ما را در منطقه بسیار پیچیده میکند.
دستیاور وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه ما به دنبال پایان دادن به درگیریها و دستیابی به امنیت پایدار برای اسرائیلیها و فلسطینیها هستیم، افزود: ما شرکای کلیدی را تحت فشار قرار میدهیم تا هر کاری که میتوانند انجام دهند تا حماس پیشنهاد آتش بس را بپذیرد.
لیف همچنین گفت: ما در ماههای گذشته با شرکای عرب خود در مورد وضعیت نوار غزه پس از جنگ گفت وگو کردهایم.
وی افزود: برخی از تغییرات پیشنهادی حماس در مورد آتش بس قابل کار است اما برخی دیگر دشوارتر به نظر میرسند.
دستیاور وزیر خارجه آمریکا همچنین با تاکید براینکه ما مطمئناً از رژیم صهیونیستی حمایت میکنیم، گفت: جو بایدن رئیس جمهور (آمریکا) یک محموله تسلیحاتی برای ارسال به (رژیم) اسرائیل را متوقف کرد و محمولههای دیگری نیز در دست بررسی هستند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ماه ۱۴۰۲)، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران وحشیانه این منطقه است.
پس از گذشت بیش از هشت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.