به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از الجزیره، سندرز در پیامی در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: واشنگتن باید از هرگونه کمک نظامی تهاجمی به (رژیم) اسرائیل خودداری کند.
وی افزود: من از دولت جو بایدن میخواهم که از بنیامین نتانیاهو بخواهد تا کمکهای ارسالی برای مردم بی دفاع غزه را بدون محدودیت بفرستد.
سناتور مستقل سنای آمریکا در ادامه با بیان اینکه کابینه نتانیاهو زیرساختهای غزه از جمله شبکههای آب و فاضلاب را ویران کرده است، گفت: ایالات متحده نباید به افرادی که از گرسنگی کودکان به عنوان سلاح جنگی استفاده میکنند، احترام بگذارد.
سندرز در ادامه این پیام خود، نوشت: من همچنین از دولت بایدن میخواهم که از نتانیاهو بخواهد کشتار فلسطینیها در کرانه باختری را متوقف کند و گامهایی را در جهت راه حل دو دولتی بردارد.
وی همچنین با تاکید براینکه نخست وزیر رژیم صهیونیستی کار خود را وقف تضعیف چشم انداز دستیابی به راه حل دو دولتی و صلح پایدار کرده است، گفت: آمار بالای تلفات و حجم وسیع خرابیها درک اینکه چرا نتانیاهو به جنایات جنگی متهم شده است را آسان میکند.
به گزارش ایرنا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا پیش تر بدون اشاره به اینکه کشورش از ابتدای تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه بزرگترین تأمینکننده سلاح و تجهیزات نظامی برای این رژیم بوده است، ادعا کرد: ارسال بمبهای ۲ هزار پوندی به (رژیم) اسرائیل را متوقف کردهایم.
وزیر خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری در وزارت خارجه ایالات متحده، با اعلام توقف دائم ارسال بمبهای سنگین به رژیم صهیونیستی، گفت: به دلیل نگرانی ما در مورد استفاده از این بمبها از سوی تلآویو در مناطق پرجمعیتی مثل رفح، این موضوع همچنان تحت بررسی است.
گروههای مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ماه ۱۴۰۲)، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران وحشیانه این منطقه است.
پس از گذشت بیش از هشت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.