به گزارش خبرنگار ایرنا، فرماندار خوی در حاشیه بهرهبرداری از این طرح گفت: طرح توسعه فاز یک این مجموعه با برآورد کل حجم سرمایه ۱۰ هزار میلیارد ریال به بهرهبرداری رسیده است.
کریم علی نژاد افزود: از ویژگیهای این کارخانه نزدیکی آن به مرزهای رازی، بازرگان و جلفا بوده و این موقعیت جغرافیایی در صادرات محصولات این مجموعه تولیدی و ارزآوری به کشور نقش بسزایی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: فاز دوم طرح توسعه نساجی خوی نیز در دست اجراست که شهریورماه امسال با اشتغالزایی ۴۵۰ نفر و برآورد هزینه ۱۵ هزار میلیارد ریالی به بهرهبرداری میرسد.
وی میزان اشتغال کارخانه نساجی خوی را یک هزار و ۶۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: با کلیدخوردن طرح توسعه فاز یک نساجی خوی ۳۰۰ فرصت شغلی جدید در شهرستان ایجاد شد.
فرماندار خوی با بیان اینکه سالانه بیش از ۵۲ میلیون مترمربع پارچه در این مرکز تولید می شود، اظهار کرد: کارخانه نساجی این شهرستان ظرفیت بسیار خوبی به لحاظ تولید و رنگرزی داراست و برای پیشرفت بیشتر به همکاری بیش از بیش مسوولان این کارخانه و مدیران شهرستانی نیاز داریم.
به گزارش ایرنا، کارخانجات نساجی خوی در سال ۱۳۶۳ بهمنظور تولید سالانهچهار هزار و ۳۰۰ تن نخ و ۱۰ میلیون متر پارچه تکمیل شده (لباسی، جین، پیراهنی) باهدف اشتغال حدود یک هزار نفر تأسیس شده است و در حال حاضر ۸۰ درصد ظرفیت تولید واحد بافندگی این کارخانه به تولید پارچههای جین اختصاصدادهشده است.
این واحد با ۱۰۰ هکتار وسعت دارای چهار خط ریسندگی، رنگرزی و بافندگی و تولید پارچه است.
این کارخانه با استفاده از فن آوری روز میتواند نیازهای اولیه بیش از ۲۰ کارخانه نساجی کشور به نخ را تأمین میکند که با آغاز بکار مجدد این واحد بزرگ تولیدی بیش از ۳۰۰ نفر در آن مشغول به کار شدهاند.
بخشهای افتتاحی در طرح توسعه فاز یک شامل بخش ریسندگی جدید با ۱۳ هزار تن در سال و همچنین رنگرزی، نخ طنابی و پارچه کتان ۱۵ میلیون متر در طول سال میشود.