محمد بیگ محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۲۰۰ قناد به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای پخت این کیک ۶ تنی همکاری کردند که کار تزئین آن عصر امروز انجام می شود.
وی با بیان اینکه پخت این کیک در مجموع به مدت ۱۰ روز انجام شد، گفت: طبق برنامه ریزی ها و برای جلوگیری از معضلات و مشکلات احتمالی کیک ها برش داده و در ابعاد ۱۰۰ و ۱۵۰ گرمی بسته بندی خواهد شد.
این مسوول ادامه داد: پیش بینی می شود حدود ۶۵ هزار بسته کیک داشته باشیم که در خودروهای سبک یخچال دار قرار خواهد گرفت تا در روز عید غدیر بین شرکت کنندگان مراسم عید توزیع شود.
وی اظهار داشت: توزیع کیک ها در پنج نقطه برگزاری جشن روز عید غدیر از چهارراه امیرکبیر تا سبزه میدان انجام خواهد شد.
بیگ محمدی افزود: پخت کیک حدود ۶ تنی برای اولین بار در کشور در زنجان با همکاری بنیاد غدیر انجام شد.
وی با بیان اینکه این کیک به مساحت ۵۵۰ متر پخت شد، خاطر نشان کرد: کار پخت این کیک بسیار دشوار است و برای دومین سال است که این کار در زنجان انجام میشود.