به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از "الجزیره انگلیسی", ملانی جولی، وزیر امور خارجه کانادا گفت: «ما عمیقاً نگران خشونت شهرکنشینان افراطی در کرانه باختری هستیم و چنین اقداماتی را نه تنها به دلیل تأثیر قابل توجهی که بر زندگی فلسطینیها میگذارند، بلکه به خاطر تأثیر مخربی که بر چشمانداز صلح پایدار میگذارند، محکوم میکنیم».
این دومین باری است که اتاوا در کمتر از یک ماه گذشته شهرک نشینان صهیونیستی را تحریم می کند.
در اقدامات جدید کانادا، بن زیون گوپستین، بنیانگذار و رهبر گروه راستگرای لیهاوا، که مخالف شرایط مساوی یهودیان با غیریهودیان است، تحریم شده است.
به گزارش ایرنا، خشونت صهیونیستها علیه فلسطینیها در کرانه باختری در سال ۲۰۲۳ به اوج ۱۵ ساله خود رسید و پس از حمله هفتم اکتبر این خشونتها بیش از پیش شدت گرفت.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه طی بیانیه ای اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود، در ۲۴ ساعت گذشته، ۳ کشتار علیه ساکنان نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۴۷ فلسطینی و زخمی شدن ۵۲ نفر دیگر شد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، آمار شهدای فلسطینی در این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۳۷ هزار و ۷۶۵ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت فلسطین اضافه کرد: همچنین طی این مدت، ۸۶ هزار و ۴۲۹ فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی مجروح شده اند.
این در حالی است که منابع فلسطینی اعلام کردند که همچنان شماری زیادی از فلسطینیان که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند، زیر آوار هستند.