به گزارش ایرنا، حنان بلخی مدیر بخش شرق مدیترانه در سازمان جهانی بهداشت پنجشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: خارج کردن کودکانی بیمار از غزه برای مداوای پزشکی که امروز برای اولین بار پس از هفتم ماه می انجام شد، خبر خوشایندی است. اما همچنان نیاز است که بیش از ۱۰ هزار بیمار دیگر برای انجام مراقبتهای پزشکی از غزه خارج شوند.
وی افزود: از هفتم اکتبر تاکنون ۱۳ هزار و ۸۷۲ نفر تقاضای خروج برای انجام امور پزشکی دادهاند اما تنها ۳۵ درصد آنها با حمایت سازمان جهانی بهداشت و شرکا خارج شدهاند.
بلخی تاکید کرد: باید گذرگاههای تخلیه بیماران به منظور انتقال پایدار، سازماندهیشده، امن و به موقع افراد بهشدت بیمار فورا و به هر طریق ممکن ایجاد شود. این مساله شامل رفح و کرم سالم به مصر، کرانه باختری، قدس شرقی و از آنجا به کشورهای دیگر است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه طی بیانیه ای اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود، در ۲۴ ساعت گذشته، ۳ کشتار علیه ساکنان نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۴۷ فلسطینی و زخمی شدن ۵۲ نفر دیگر شد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، آمار شهدای فلسطینی در این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۳۷ هزار و ۷۶۵ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت فلسطین پنجشنبه اعلام کرد: همچنین طی این مدت، ۸۶ هزار و ۴۲۹ فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی مجروح شده اند.
این در حالی است که منابع فلسطینی اعلام کردند که همچنان شماری زیادی از فلسطینیان که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند، زیر آوار هستند.