به گزارش ایرنا، بهزاد برارزاده روز یکشنبه در بازدید از وضعیت آبرسانی چاه شن و ماسه با اشاره به تلاش برای خدمات رسانی بهینه به مردم و رفع مشکلات آنان اظهار کرد: به منظور افزایش ظرفیت تأمین و توزیع آب شرب و نیز رفع مشکلات کمبود اهالی ۲۱ روستای شهرستان ساری، عملیات بهسازی چاه معلم کلاً و نیز تجهیز و راه اندازی یک حلقه چاه شن و ماسه شامل نصب پمپ شناور، ساخت اتاقک و تعبیه تابلو برق، و نیز ۵۰ متر لوله گذاری برای اتصال به خط انتقال اجرا شد.
وی میزان دبی استحصالی آب از این دو حلقه چاه را ۵۰ لیتر بر ثانیه و جمعیت تحت پوشش آن را ۲۰ هزار نفر عنوان کرد.
این مقام مسوول گفت: در بخش فاضلاب ۱۸ شهر و یک روستا در مازندران از طرحهای آب و فاضلاب بهرهمند هستند و ۴۴۳ هزار نفر از جمعیت استان را شامل میشوند در حال حاضر ۶ تصفیه خانه فاضلاب در مدار قرار دارد.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران یکی دیگر از برنامههای توسعه شرکت در بخش فاضلاب را توجه به حفظ محیط زیست و ارتقای سلامت عمومی بیان کرد و گفت: این شرکت در ۲ روستای جویبار و ساری طرحهای فاضلاب را در دست اجرا دارد.
وی با بیان اینکه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در استان وجود دارد گفت: به مازندران باید نگاه ملی شود زیرا ۸۵ درصد نیاز آبی را ز چشمهها و چاهها تأمین میکنیم و ۱۵ درصد از آبهای سطحی از طریق ۴ تصفیه خانه استفاده میشود.
برارزاده به نیاز آبی استان را برای جمعیت استان را بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه ذکر کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار لیتر در ثانیه منابع تأمین آب داریم و ۱۳۸۹ لیتر در ثانیه دغدغه تأمین آب داریم.
وی با عنوان این که مازندران به ۹ ذون آبرسانی تقسیم شده است، گفت: هفت هزار میلیارد ریال از محل تنش آبی برای آبرسانی جذب شده است.