به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دکتر مسعود مهدوینیا گفت: به دنبال بازدید مشترک کارشناسان غذا معاونت غذا و دارو اهواز و اداره اماکن نیروی انتظامی، کارگاه تولید ترشیجات غیرمجاز در حومه شهر اهواز کشف و بالغ بر ۴۵ تن محصولات نهایی و مواد اولیه غیرمجاز از این کارگاه ضبط شد.
وی ادامه داد: استفاده از اسیدهای صنعتی و مواد غیرمجاز و بدون پروانه با شرایط نگهداری بسیار بد و تصمیم به شستشوی ترشیهایی سرشار از کپک و مخمر و وارد کردن آنها به بازار فروش، بخشی از تخلفات محرز این کارگاه غیرمجاز است که خوشبختانه قبل از این اقدام غیرقانونی، به دام افتاده و تحویل مراجع قضایی شدند.
مهدوی نیا اضافه کرد: طبق تاکید همیشگی همکاران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مردم درخواست میشود از محصولات دارای پروانه ساخت با نشانگر رنگی و تاریخ تولید و انقضا استفاده کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تاکید کرد: پرونده این کشف و ضبط جهت پیگیریهای قضایی به مراجع ذیربط ارسال شد.