به گزارش ایرنا، حیدر ایزدی روز یکشنبه در جلسه تلفیق شورای مدیران و هماهنگی پرستاری در سنندج اظهار کرد: تلاش ما ارتقا توانمندی حرفه ای پرستاران و اجرا و تثبیت تعرفه گذاری پرستاری در استان است.
وی به ظرفیت های جذب فارغ التحصیلان رشته.های هوشبری و اتاق عمل در استان اشاره کرد و ادامه داد: ایجاد راهکار های افزایش ظرفیت های آموزشی جذب دانشجویان هوشبری و اتاق عمل از برنامه های پیشبینی شده است.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به ظرفیت های بکارگیری نیروهای هوشبری و اتاق عمل در آزمون استخدامی دیماه سال گذشته، افزود: ۳۲ نیروی هوشبری و اتاق عمل برای واحدهای تابعه دانشگاه جذب شده اند که در حال طی کردن مراحل پایانی فرآیندهای استخدامی هستند.
چالش مهم پرستاری، حرفهای عمل کردن است
رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم گفت: تلاش و هدف ما در حوزه پرستاری رعایت نکات استاندارد و حرفه ای عمل کردن طبق آموزش های پرستاری است و ایجاد تضاد بین آموزش حرفه ای پرستاری و بالین محوری باعث خارج شدن از مسیر درست آموزشی دانشگاهی است.
جمال صیدی از ورود دانشجویان نخبه به رشته پرستاری خبر داد و افزود: با توجه به شناخته شدن جایگاه پرستاری در چند سال اخیر دانشجویان با رتبههای خیلی خوب وارد این رشته میشوند که جای افتخار دارد.
وی با اشاره به اینکه مهمترین مباحث حرفه ای کار کردن بالینی، آموزش است، افزود: بهترین یادگیری آموزش است و ماهیت بهداشت و درمان با آموزش کامل میشود، لذا توقع داریم بیمارستان ها به خصوص سرپرستارها در مبحث آموزش دانشجویان سهیم باشند.
رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: دانشجویان امروز ما، همکاران فردا هستند و ایجاد انگیزه در دانشجویان با رعایت اخلاق حرفه ای باعث میشود در آینده همکارانی با علاقه بیشتر داشته باشیم.
لزوم کاهش هزینههای اضافی بیمارستانها
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم گفت: اعزام بیماران از شهرستان به استان طبق دستور العمل اعزام بوده و باید به این نکته توجه داشت که اعزام بیماران اگر با دقت انجام شود، باعث ارائه خدمت به بیماران واجد شرایط و کاهش هزینه های مادی و معنوی خواهد شد.
اسعد فتحی پور با اشاره به رابطه مستقیم درآمدزایی بیمارستان با افزایش تعرفه، افزود: هرچه ضریب اشغال تخت یک بیمارستان بیشتر باشد و هزینه های مصرفی کمتر شود به طبع تعرفه کارکنان بیشتر خواهد بود و این به دست شما مدیران است.
وی از اهمیت اعتبار بخشی بیمارستان خبر داد و گفت: تغییرات مثبت یک مرکز اعتبار بخشی است و باید در این برهه دقت بیشتری در عزل و نصب های سازمانی داشت چرا که درآمد و جذب نیروی انسانی وابسته به درخشش یک مرکز در دوره اعتبار بخشی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: نتایج اخیر اعتباربخشی بیمارستان های تابعه دانشگاه، نشان از روند رو به رشد و ارتقای خدمات رسانی به بیماران دارد.