تهران- ایرنا- دستیار اجرایی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تصویب اعتبار ویژه برای زنان و خانواده‌ در سفرهای استانی دولت سیزدهم، امید را در شهرهای کوچک، روستاهای محروم و مناطق مرزی زنده کرد.

فرناز هوشیار پارسیان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از اولین‌های دولت سیزدهم، تصویب اعتبار ویژه برای زنان و خانواده‌ در سفرهای استانی است؛ موضوعی که توانست امیدواری را در شهرهای کوچک، روستاهای محروم و مناطق مرزی بارور کند.

وی ادامه داد: بسیاری از نقاط مختلف کشور شاید سال ها است که پای هیچ مسئولی به آنجا نرسیده است چه برسد به مسئولان زنان، اما این بار و در دولت سیزدهم شاهد اختصاص بودجه و دیده شدن همه اقشار به ویژه زنان، دختران بازمانده از تحصیل، آسیب پذیران اجتماعی و نیازمندان به توانمندسازی بودیم.

دستیار اجرایی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: معاونت امور زنان و خانواده، ضمن حضور در مناطق مختلف استان ها به ویژه روستاها، مناطق محروم و حاشیه شهرها تلاش کرد برای رفع آسیب از زنان، مصوباتی را از سازمان برنامه و بودجه یا مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌های اجرایی دریافت کند.

پارسیان ادامه داد: مصوباتی که برخی به زنان زندانی و خانواده‌های آن‌ها می‌پردازد، برخی دیگر اورژانس اجتماعی و حمایت از زنان آسیب پذیر را مد نظر قرار داده و برخی دیگر زمینه را برای تحصیل دختران بازمانده از تحصیل یا ادامه تحصیل دختران روستایی در روستاها و عشایر فراهم می‌کند.

وی عنوان کرد: همچنین بخشی دیگر از این اعتبارات به سلامت زنان، ورزش و تندرستی، پارک‌های بانوان و تدارک بهداشت زنان اهتمام دارد اما بخش قابل توجهی نیز به زنان سرپرست‌خانوار اختصاص یافته؛ کسانی که باید به تنهایی وظیفه پدری و مادری را به دوش می‌کشند؛ لذا توجه ویژه برای اشتغال آفرینی، حمایت از مسکن و کمک هزینه‌های بلاعوض برای آنها مورد تاکید قرار گرفته است.

به گفته وی، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به اخذ اعتبار اکتفا نمی‌کند، بلکه به صورت منظم و مستمر در جلسات با استانداران و مدیران کل هر استان، نسبت به اجرایی شدن مصوبات و تخصیص اعتبار مورد نظر جدیت به خرج می‌دهد و در سفرهای استانی دور دوم از اجرایی شدن مصوبات دور اول بازدید به عمل می آورد.

پارسیان تاکید کرد: علاوه بر سفرهای متعدد استانی معاون رئیس جمهور، درهای معاونت به روی همه اقشار باز بوده و ارتباطات مردمی و شنیدن سخنان و درد و دل‌های اقشار مختلف مردم از سیاست‌های دیگر دولت مردمی بود که در این زمینه‌ها پاسخگویی و ارجاع مکاتبات مردم به دستگاه‌های اجرایی و پیگیری انجام آنان از سوی بخش ارتباط مردمی همواره در دستور کار این معاونت قرار داشت و به طور طبیعی هر گرهی که باز می‌شود و هر لبخندی که بر لبی می‌نشیند، آرامشی است بر دل‌های نگران آن‌ها که این مسئولیت را سنگر جهاد می‌دانند و دوست دارند تلاششان به سرعت به ثمر بنشیند.

وی در ادامه به مصوبات استانی ویژه حوزه زنان و خانواده در دولت شهید جمهور اشاره کرد و اظهار داشت: دولت سیزدهم، برای نخستین بار، علاوه بر حضور میدانی در سراسر کشور و بازدید از کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، مجموعه‌های فرهنگی و علمی و صنعتی، مراکز بهزیستی و بازپروری و سایر مناطق، حضور در شهرستان‌ها و روستاها به ویژه مناطق محروم و برگزاری نشست‌های متعدد با اقشار مختلف مردم در تمام استان‌ها از جمله نخبگان، فعالان، ورزشکاران، دانشجویان و دانش‌آموزان، اعتبارات ویژه حوزه زنان و خانواده را طی سفرهای استانی مصوب و اجرا کرده است.



پارسیان ادامه داد: در سفرهای استانی دولت شهید جمهور بازدید از کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، مجموعه‌های فرهنگی و علمی و صنعتی، مراکز بهزیستی و بازپروری مرتبط با حوزه زنان و خانواده، شنیدن بی واسطه مسائل و نکات زنان، برگزاری نشست‌های متعدد با اقشار مختلف زنان در تمام استان‌ها از جمله نخبگان، فعالان، ورزشکاران، دانشجویان و دانش‌آموزان، شناسایی و تقدیر از زنان تاثیرگذار در هر استان، بازدید از زندان‌ها و مراکز آسیب‌های اجتماعی و بازپروری زنان، انجام و مصوبات ویژه ای نیز برای این اقشار تصویب و اجرایی می شد.

وی افزود: بر این اساس، ۸۹ مصوبه در حوزه اشتغال و کارآفرینی با اعتبار ۴۵.۵ درصد از اعتبار مصوبات هر استان، ۳۱ مصوبه در حوزه آموزش و فرهنگی با ۱۰.۲ درصد از اعتبار مصوبات، ۴۶ مصوبه در حوزه خانواده و جمعیت با ۲۱.۲ درصد از اعتبار مصوبات و ۷۸ مصوبه در حوزه سلامت و پیشگیری از آسیب با ۲۳ درصد از اعتبار مصوبات اجرایی شد.