محمد اکبرزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: خادمان رضوی در ۱۹ کانون تخصصی سلامت، علمی، کانون قرآن و عترت، فرهنگی، اقتصادی و غیره برای هر نفر ۶ ساعت در هفته و ۲۴ ساعت در ماه فعالیت دارند.
وی افزود: خادمان رضوی استان در گروه سنی ۱۸ سال به بالا تا زیر ۶۰ سال فعالیت دارند از این تعداد هزار و ۲۰۰ نفر خانم و مابقی آقا هستند.
مدیریت کانون های خدمت رضوی خراسان شمالی اضافه کرد: خادمان رضوی با ارائه یک خدمت به حرم رضوی برای کمک به محرومان و ثبت آن، از یک کشیک حرم امام رضا(ع) برخوردار خواهند شد.
وی ادامه داد: کمک های خادمان در زمینه های معیشتی، سلامت، اردوی جهادی، لایروبی قنات ها، ساخت پل، استخر ذخیره آب، کمک به بیماران صعب العلاج، وام اشتغال، قر ض الحسنه، جهیزیه و کمک به زنان سرپرست خانوار است.
اکبرزاده گفت: طرح "خادم یاران" در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و کمک به محرومان، گره گشایی از مشکلات و فرهنگ سازی موضوعات مختلف در حال اجرا است که متقاضیان جهت ثبت نام باید به دفتر آستان قدس رضوی در مرکز استان و در شهرستان ها به دبیرخانه کانون های رضوی مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: افراد بسیاری متقاضی خادم یاری هستند که اخیرا جذب گروه سنی ۱۲-۱۸ سال توسط کانون جوانان ابلاغ شده است، داشتن تجربه لازم، علاقه مندی و تعهد برای انجام خدمت از جمله شاخصه های علاقه مندان است.
به گزارش ایرنا، طرح "خادم یاران" و توسعه خدمت به محبین امام رضا (ع) از زمان شهید آیت الله رییسی که تولیت آستان قدس رضوی را برعهده داشتند در حال اجرا و اقدامی تحولی و نقطه عطفی در فعالیتهای آستان قدس رضوی است.
خراسان شمالی بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد از آن در روستاها سکونت دارند.