به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، ساناز جعفرزاده در گفتوگو زنده با شبکه خبر با اشاره به اینکه تولید روزانه نیروگاههای حرارتی از مرز یک میلیون مگاوات ساعت انرژی عبور کرده است، افزود: این میزان پتانسیل تولید انرژی روزانه این واحدها با ظرفیت و قابلیت تولید ۵۱ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی تأمین شده است.
وی با تأکید بر اینکه ۵۰ درصد سبد تولید انرژی کشور در این مدت سهم نیروگاههای سیکل ترکیبی راندمان بالا بوده است، ادامه داد: رژیم بهرهبرداری مناسب و اختصاص سهم عمده تولید به نیروگاههای سیکل ترکیبی با راندمان ۴۲ تا ۵۰ درصد موجب شده است تا راندمان تجمیعی نیروگاههای حرارتی از ابتدای سال تاکنون با افزایش سه دهم درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۳۹.۷ درصد برسد.
جعفرزاده با بیان اینکه تولید سهماهه نخست امسال نیروگاههای حرارتی سه درصد نسبت به مشابه سال گذشته افزایش داشته است، گفت: این میزان افزایش تولید تنها از طریق ۱.۵ درصد رشد سوخت معادل تأمین شده است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی تأکید کرد: این امر حاکی از عملکرد بهینه همکاران ما در نیروگاهها برای اقدامات و تعمیرات پیشگیرانه و آمادگی بهینه واحدهای تولید برق حرارتی بوده است که توانستهاند با رشد سوخت کمتر، انرژی بیشتری تولید و در اختیار مشترکان صنعت برق قرار دهند.
جعفرزاده اظهار امیدواری کرد: که این آمادگی و پایداری در تولید برق تا پایان دوره پیک مصرف تابستان امسال استمرار داشته باشد و بتوانیم پاسخگوی نیاز مصرف مشترکان باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی گفت: در سهماهه نخست امسال بهرهبرداری مناسب و اختصاص سهم عمده تولید به نیروگاههای سیکل ترکیبی موجب شده تا برای نخستینبار راندمان تجمیعی نیروگاههای حرارتی به ۳۹.۷ درصد برسد.