احمد اسکندری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به شروع فصل تابستان و افزایش موارد ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در این ایام، یکی از راه های انتقال و شیوع این بیماری به انسان را تماس مستقیم با گوشت و لاشه دام مبتلا به بیماری برشمرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان یادآور شد: مهمترین راه پیشگیری از این بیماری، حفاظت و رعایت بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس کار، دستکش، ماسک و عینک مناسب برای افرادی است که در معرض دام زنده و لاشه دام کشتاری است. ️
وی با اشاره به عواقب خطرناک کشتار غیرمجاز دام خارج از کشتارگاه و در معابر عمومی در مراسم استقبال از حجاج، خاطرنشان کرد: بیماری های مشترک بین انسان و دام در کمین سلامت جامعه هستند و سهل انگاری در امور بهداشتی و بویژه کشتار دام در منازل و معابر، می تواند احتمال بروز برخی از بیماری ها از قبیل تب مالت، سیاه زخم ( شاربن ) و بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را افزایش دهد.
اسکندری افزود: لازم است لاشه و سایر ضمایم خوراکی دام ذبح شده، به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار گرفته و سپس به مصرف برسد.