به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در اطلاعیهای اعلام کرد: رقابت راهیافتگان به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در حوزههای امتحانی پیشبینی شده در دانشگاههای واقع در مراکز مناطق دهگانه کشور شامل دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه مازندران-بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا-همدان، دانشگاه رازی-کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهیدچمران اهواز، برگزار خواهد شد.
برنامه زمانبندی آزمونها در درگاه مرکز المپیاد به نشانی http://Olympiad.sanjesh.org قابل دریافت است.
کارت شرکت در آزمون از اول مردادماه ۱۴۰۳ فقط برای منتخبان شرکت در مرحله نهایی المپیاد که شهر محل آزمون خود را پیرو اطلاعیه تاریخ ۷ تیرماه ۱۴۰۳ انتخاب کردهاند، از طریق درگاه اطلاعرسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قابل دریافت است. آزمونها به صورت تشریحی برگزار میشود و همراه داشتن «کارت ملی»، «کارت دانشجویی» و «کارت ورود به جلسه آزمونهای المپیاد» الزامی است.
منتخبان المپیاد متمرکز (همزمان با آزمون کارشناسی ارشد) گواهی اشتغال به تحصیل خود را به پست الکترونیک olympiad@sanjesh.org ارسال کنند.
پذیرایی ناهار و میان وعده به دانشجویان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی انجام میشود. همراهان دانشجو از جمله اعضای خانواده آنها اجازه ورود به داخل دانشگاه را نخواهند داشت و امکاناتی برای اسکان شرکتکنندگان در آزمون وجود ندارد.
استفاده از ماشین حسابهای قابل برنامهریزی ممنوع است و دانشجویان میتوانند از ماشین حساب ساده استفاده کنند، در رشته روانشناسی استفاده از ماشین حساب ممنوع است. به همراه داشتن مصحف شریف قرآن مجید و کتاب قانون در جلسات آزمونهای المپیاد الهیات و معارف اسلامی و حقوق ممنوع است. همراه داشتن موبایل و هر گونه دستگاههای الکترونیکی حتی به صورت خاموش، جزوه، کتاب، برگه چرکنویس در جلسه آزمون ممنوع بوده و در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، المپیاد علمی دانشجویی کشور همه ساله در دو مرحله متمرکز و غیر متمرکز توسط سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور برگزار میشود. براساس ضوابط، دانشجویان دوره کارشناسی از سال سوم به بعد میتوانند در المپیادهای علمی دانشجویی کشور شرکت کرده و دانش خود را در رشته مورد نظر ارزیابی کنند.
شرکتکنندگان در این المپیاد علمی در ۲۳ رشته شامل «زبان و ادبیات فارسی»، « علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روانشناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیستشناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات»، «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» با یکدیگر رقابت میکنند.