به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، «فهیمه فرهمندپور» دبیر ستاد خانواده و زنان و رئیس شورای فرهنگی اجتماعی خانواده و زنان این شورا در پیامی به مناسبت روز خانواده و در آستانه برگزاری دومین مرحله انتخابات دولت چهاردهم، تصریح کرد:
«خانواده» در معارف قرآنی، آیتِ اِلهی، وامدار مودت و رحمت در تشکیل و ارزانیبخش سکینه و آرامش در غایت و تسهیلگر مسیر طاعت و بندگی جمعی و بالاخره، پیش برنده جامعه در مسیر پیشرفت مادی و سعادت معنوی است.
این گوهر الهی و جوهر کمال، در فرهنگ کهن ایرانی نیز همواره ارزشی تام و جایگاهی رفیع داشته و هرگز با سایر پیوندها و گونههای دیگر مناسبات انسانی و جمعی، همتا و قابل قیاس تلقی نگردیده است.
انقلاب اسلامی اما، وجوه دیگری از نقشآفرینی این هسته بیبدیل تقدس و مهرورزی را عرضه کرد و زمینههای جدیدی از اثربخشی ماندگار پیوندهای ناگسستنی معناساز را به نمایش گذارد و شکوه و عظمت وفاداری و فداکاری توامان میان آنانی که یکدیگر را دوست میدارند و در مسیر عشقهایی بزرگتر و معنابخشتر از یکدیگر میگذرند را در جهان معاصرِ درگیر هوس و شهوت و ماده و صورت به رخ کشید.
«خانواده» اینک در مواجهه با گردبادهای فرهنگ مهاجم مادیِ فاقد معنا و در تعارض با صورتهای غیرواقعی از تعلق هوسآلودِ منهای تعهد و در نبرد با دنیای مجازیِ به دور از حقیقت، بیش از هر زمان دیگر نیازمند تقویت و محتاج تابآوری و در جستجوی آب حیات برای ماندگاری و جاودانگی است.
آنچه امروز در غزه میگذرد، داستانهای دلکش عشقهای جاودانه و دلهای مالامال از شوق وصال و اندوه طاقتسوز فراق است که در ساحت واقع خودنمایی میکند و غزلهای عاشقانه و اسطورههای کهن را زندگی میبخشد و معنا میگسترد و این بار آنها را نه در قالب کتاب و نقل و قصه، که در زندگی، زندگی میکند.
اینک و در این روزها، هم زمان با ایام شریف ماه ذیحجه و بخصوص در مناسبت شیرین روز خانواده، «خانواده ایران» و «خانواده ایرانی» در کنار همه آزمونهای تاریخی خود و در کشاکش همه مجاهدتها در مسیر شدنهای مستمر و همزمان با تلاش برای اثبات همه ارزشهای اصیلی چون فطرت، ایمان، سلامت، وفاداری و تعهد و مقابله با همه تهاجمهای گوناگون نظیر هوسهای گناهآلود، فضای ناسالم مجازی، هجمه انواع همزیستیهای فطرتستیز و انواع آسیبهای اجتماعی دیگر، در جریان مواج امتحان و آزمون دیگری نیز قرار دارد. آزمون انتخاب میان تردید در حضور فعال و سرنوشتساز سیاسی - آنچنان که دشمنان از او میخواهند و بدان تشویقش میکنند و حضور شوقآفرین و پرنشاط و حداکثری در میدان تعیین سرنوشت و اثبات ماندگاری ارزشهای جمعی و آرمانهای سترگ انقلابی -آنچنان که امام جامعه از آنان میطلبد و آنان را بدان میخواند و فرمان میدهد- به راستی خانواده ایرانی کدام را برمیگزیند؟
«ستاد راهبری خانواده و زنان» و «شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان» شورای عالی انقلاب فرهنگی با تکیه به تجربیات تاریخی و نتایج آزمونهای مستمر در مسیر جامعه شریف و خانوادههای نجیب ایرانی، زنان و مردان و جوانان خردمند، تعالیطلب و مسئولیتشناس این مرز و بومِ کهن و ماندگار، اطمینان دارد که در این آزمون نیز شکست راه نداشته و ناکامی، دستاورد محتوم دشمنان و بدخواهان این ملت خواهد بود.
این ستاد با تاکید مجدد بر اهمیت حضور گسترده همه خانوادههای ایرانی در دومین دوره انتخابات دولت چهاردهم، اصل این حضور و البته انجام بهترین انتخاب را هوشمندانهترین و ایمنترین راه عبور از گذرگاههای سخت تاریخی و برونرفت از چالشهای پیش روی این مُلک با عظمت دانسته، امیدوار است آحاد ملت ایران در سایه تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری، آرمانهای امام و شهدا بهویژه سردار عزیز و شهدای خدمت را تحقق بخشیده، زمینهسازان دولت کریمه ظهور باشند.
نخستین مرحله انتخابات دولت چهاردهم، جمعه هشتم تیرماه با رقابت ۶ نامزد؛ مسعود پزشکیان، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزادههاشمی و محمدباقر قالیباف برگزار شد و با توجه به آرای اخذ شده، مسعود پزشکیان و سعید جلیلی به مرحله دوم راه یافتند که جمعه پیشرو (۱۵ تیر)، این رقابت انتخاباتی برگزار خواهد شد.