به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا شریفی روز چهارشنبه در دومین آیین تکریم از پیشکسوتان ورزش و بازنشستگان اظهار کرد: سیستان و بلوچستان با وجود همه عقب ماندگیها و کمبودهایی که در گذشته داشته اکنون سهم خود را در سطح ملی و بینالمللی پیدا کرده است اکنون این استان را با مفاخر آن در سطح ملی و بین المللی می شناسند.
وی با اشاره به اینکه اتفاقات دهه هشتاد در شان مردم سیستان و بلوچستان نبوده و سبب شده بود تا تمرکز و انسجام اجتماعی به هم بریزد تصریح کرد: امروز مردم استان راه خودشان را پیدا کردند و کار تیمی در این استان ضریب پیدا کرده که اکنون شاهد آن هستیم که سیستانی و بلوچ بیش از هر دورهای قدر یکدیگر را میدانند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: فارس و بلوچ؛ سیستان و بلوچستان را باید با هم بسازند و این کلیدواژه پرتکرار نخبگانی استان است.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای بالقوهای که در سیستان و بلوچستان وجود دارد باید بالفعل شود بیان کرد: گل سرسبد ظرفیت های موجود در این استان نیروی انسانی آن است.
شریفی اظهار کرد: ظرفیتهای موجود در سیستان و بلوچستان از جمله کشاورزی، معدن، پتروشیمی، سواحل مَکُران، فولاد، مس و آهن قابل اتکاست اما ظرفیتهای انسانی است که این ظرفیتها را جان میبخشد.
وی تاکید کرد: نقشه راه سیستان و بلوچستان را آن طور که باید تبیین کنیم، سند توسعه استان را باید متناسب با جغرافیای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و عمرانی استان تبیین و عملیاتی کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: فرهنگهای فراموش شده استان مانند فرهنگ میارجلی را باید احیا کرد چرا که این فرهنگ ها نشان دهنده مشارکت مردم و هواداری مردم نسبت به یکدیگر است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان بسیار غنی است و اجازه نخواهیم داد کسی این استان را محروم و ناامن خطاب کند.
شریفی گفت: سیستان و بلوچستان وارد فاز جدیدی از توسعه شده و هر دولتی روی کار بیاید باید مسیر دولت قبل را ادامه دهد چرا که این مسیر ریل گذاری کارشناسی و نخبگانی شده است.
وی بیان کرد: ریل گذاری سیستان و بلوچستان بر مبنای تجربیات گذشته و علم روز انجام شده است، پیشرفت دانش بنیان با اتکا بر نیروی نخبگانی استان بوده و با آمدن دولتها، خللی در پیشرفت استان ایجاد نخواهد شد.