به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا عصر جمعه در بازدید از مخابرات منطقه کردستان در سنندج اظهار کرد: کار به خوبی تا این لحظه پیش رفته است و امیدواریم تا پایان انتخابات امروز هم برهمین منوال پیش برود.
وی خطاب به مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: روی نگاه ویژه شما به کردستان حساب کرده ایم امیدواریم این مسیر پیشرفت در حوزه مخابرات را با سرعت جلو ببریم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هم در این نشست به صورت ویدو کنفرانس اظهار کرد: همه استانها از پایداری شبکه ارتباطی بالای ۹۸ درصد برخوردار هستند و این مهم در برخی از استانها بالای ۱۰۰درصد است.
مجید سلطانی افزود: این ارتباط مستمر و پایدار حاصل تلاش همکاران ما در سطح کشور است، اگر این توسعه ها در سال های گذشته اتفاق نمی افتاد نمی توانستیم به این سطح از پایداری برسیم.
وی افزود: این یک کارنامه قابل قبول برای شرکت مخابرات کشور در خدمت به نظام و مردم است، این شرکت توانسته با وجود مدیران لایق و توانمند در کنار سایر مسئولان در استان های مختلف عملکرد خوبی داشته باشد.
به گفته وی پروژه ها و طرح های مختلفی برای استان های کشور در حوزه توسعه زیرساخت های مخابراتی داریم در حال طراحی و تحول بنیادین در شبکه و زیرساخت های این حوزه در کشور هستیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات کشور اضافه کرد: امیدواریم در کل کشور به ویژه در استان کردستان با انجام این اقدامات زیرساختی و توسعه ای خلاهای موجود در حوزه ارتباطات برطرف شود.
مدیر مخابرات منطقه کردستان هم در این نشست اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش همکاران تا این لحظه مشکل ارتباطی وجود نداشته است و وضعیت پایدار را در شبکه ارتباطی در سطح استان داشته ایم.
آزاد حکمت گفت: ۸۰ اکیپ متشکل از حوزه نگهداری از تلفن ثابت و سیار، گروه حراست و حفاظت به شکل مداوم کار گشت و نظارت را طول برگزاری انتخابات به عهده دارند.
به گزارش ایرنا، ۲۵ هزار عوامل اجرایی، امنیتی و نظارتی در هزار و ۲۹۶ شعبه اخذ رای ثابت و سیار در استان کردستان فرآیند برگزاری دور دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را انجام می دهند.
۳۱ هیات اجرایی در مرکز شهرستانها و بخشداری های کردستان فعال است و ۱۰ فرمانداری و ۲۱ بخشداری به عنوان مراکز حوزه های انتخابات، مسئولیت پشتیبانی، هدایت و اجرای فرایندهای انتخابات را برعهده دارند.
چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه هشتم تیرماه در ۵۸ هزار و ۶۴۰ شعبه اخذ رأی در سراسر ایران برگزار شد که از این تعداد ۳۴ هزار و ۵۲۲ شعبه شهری، ۲۴ هزار و ۱۱۸ شعبه روستایی، ۴۳ هزار و ۴۲۵ شعبه ثابت و ۱۵ هزار و ۲۱۵ شعبه سیار بود همچنین ۳۴۴ شعبه اخذ رای در نقاط مختلف جهان برای انتخاب نهمین رئیسجمهور در سفارتخانهها و نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها در نظر گرفته شده بود.
بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، «مسعود پزشکیان» ۱۰ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۹۹۱ رأی و «سعید جلیلی» با ۹ میلیون ۴۷۳ هزار ۲۹۸ رأی داشتند که با توجه به اینکه هیچ یک از نامزدها در مرحله اول موفق به کسب اکثریت مطلق آراء نشدند، انتخابات به دور دوم رفت.