آرش رشوندآوه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۸پروانه ساختمانی در منطقه یک، ۲ پروانه ساختمانی در منطقه ۲ و ۱۰ پروانه ساختمانی در منطقه چهار طی سال جاری صادر شده است.
وی با بیان اینکه روند نوسازی در بافتهای فرسوده اثر روانی خوبی به لحاظ اجتماعی دارد و مردم به صاحبخانه شدن امیدوارتر میشوند، تصریح کرد: معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قزوین در راستای افزایش صدور پروانه در بافت فرسوده به دنبال تصویب ضوابط تشویقی نوسازی محلات بافت ناکارآمد شهر قزوین است.
رشوند آوه تصریح کرد: ضوابط تشویقی نوسازی کالبدی برای رونق ساخت و ساز در بافت فرسوده هادیآباد، تسریع و تسهیل نوسازی و ایجاد انگیزه برای توسعهگرها، سرمایه گذاران و مالکان اراضی محدوده این محله و ارتقای کیفیت محیطی و تامین خدمات مورد نیاز آن تدوین و تصویب شده که هم اکنون در حال بهره برداری شهروندان برای ساخت و ساز در این محله است.
به گفته این مسوول، طرحهای بازآفرینی ویژگیهایی از جمله توسعه پایدار، تاکید بر حفظ منابع طبیعی، کاهش آلودگی و بهینهسازی مصرف انرژی، ارتقای کیفیت زندگی و فراهم کردن دسترسی بهتر به خدمات شهری مثل حملونقل، بهداشت، آموزش و تفریح، مشارکت اجتماعی، جلب مشارکت فعال ساکنان و جامعه محلی در فرایند برنامهریزی و اجرا را در بر دارد.
رییس اداره بازآفرینی شهری شهرداری قزوین خاطرنشان کرد: این طرحها معمولا با همکاری سازمانهای دولتی، شهرداریها، بخش خصوصی و جامعه محلی به اجرا درمیآیند و هدف اصلی آنها ایجاد شهری پویا، پایدار و زیستپذیر برای همه ساکنان است.
گفتنی است، هم اکنون شهر قزوین دارای ۵۰۴ هکتار بافت فرسوده است که هشت درصد از مساحت کل بافت شهر قزوین به آن اختصاص دارد.