تهران- ایرنا- مرکز آمار ایران اعلام‌کرد: وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۴۷۲ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

به گزارش ایرنا، براساس نتایج سالیانه آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال گذشته در حدود ۴۷۲ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۵۱ هزار تن، ۵۳.۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌ شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۷۷ هزار تن، بز و بزغاله با ۳۲ هزار تن و سایر انواع دام با ۱۲ هزار تن به‌ترتیب ۳۷.۵ درصد، ۶.۸ درصد و ۲.۵ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌ شده را به خود اختصاص داده است.