به گزارش ایرنا، طرح دوگانهسوز کردن رایگان خودروهای عمومی شامل تاکسیها و وانتبارها بطور عملیاتی از سال ۱۳۹۹ آغاز شد؛ در ادامه این طرح مقرر شد خودروهای مسافربر شخصی و اینترنتی نیز با استفاده از یارانه دولتی دوگانهسوز شوند و تنها ۲۰ درصد از هزینه این کار را خود مالکان بپردازند.
محمدرضا شمس روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح دوگانهسوز کردن خودروهای عمومی اکنون در ۴۱ کارگاه مجاز سطح استان اصفهان اجرا میشود.
وی با بیان اینکه نوسازی مخازن فرسوده سیانجی تاکسیهای دوگانهسوز نیز بطور رایگان اجرا میشود، اظهار کرد: استقبال خوبی از این طرح از سوی رانندگان تاکسی در اصفهان صورت گرفته است.
شمس با اشاره به اینکه اصفهان از نظر تعداد خودروهای گازسوز و تبدیل کردن خودروهای عمومی به گازسوز پس از تهران در رتبه دوم کشور قرار دارد، اضافه کرد: استفاده از سی ان جی بعنوان سوخت پاک از اهمیت بسیاری برخوردار است و با اجرای چنین طرحهایی تلاش میشود تا میزان مصرف آن افزایش یابد.
وی با بیان بهبود میزان مصرف سی ان جی در اصفهان در سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: حدود ۷۵ درصد از سوخت مصرفی خودروهای استان در بهار امسال، بنزین و ۲۵ درصد سی ان جی بود که رقم قابل قبولی است اما باید مصرف سوخت سی ان جی بازهم ارتقا یابد و مقدار بیشتری از آن جایگزین بنزین شود.
شمس با اشاره به فعالیت ۱۶۴ جایگاه عرضه سوخت سی ان جی در استان اصفهان گفت: همه این جایگاهها در زمان حاضر گواهی استاندارد دارند و سازمان ملی استاندارد نیز بصورت ادواری از آنها بازرسی میکند.
به گزارش ایرنا، حدود ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو در کشور از سال ۱۳۹۹ تاکنون از طرح تبدیل خودروهای عمومی از حالت بنزینسوز به دوگانهسوز استفاده کردهاند.
متقاضیان دوگانهسوز شدن خودروهای عمومی میتوانند به سامانه ثبت نام شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی مراجعه کنند.
استان اصفهان از ۳۶۰ جایگاه عرضه سوخت بنزین و نفت گاز و ۱۶۴ جایگاه «سی ان جی» برخوردار است.