به گزارش ایرنا، فرماندار کرخه در این آیین با بیان اینکه این شهرستان در تولید گیاهان دارویی دارای ظرفیت بسیار زیادی است بیان کرد: تولید فرآورده های دارویی طبیعی موثر با قابلیت حضور در بازارهای جهانی مبتنی بر دانش غنی طب سنتی و بهره گیری از ظرفیت های موجود این شهرستان از جمله اهداف مهم اجرای این طرح است.
محسن ستاری ادامه داد: راه اندازی پیشرفته ترین خطوط تولید مواد حد واسط گیاهی (اسانس، عصاره و ماده موثر) و فرآورده های دارویی طبیعی مطابق با استانداردهای روز از جمله ویژگی های منحصر به فرد این طرح است.
وی گفت: این طرح مهم علاوه بر جلوگیری از خام فروشی گیاهان دارویی به خارج از کشور موجب کاهش وابستگی کشور به واردات داروهای شیمیایی را نیز می شود.
فرماندار کرخه افزود: توسعه کشاورزی گیاهان دارویی مصرفی و بومی در منطقه براساس استاندارد های مورد نیاز در صنعت فرآوری گیاهان دارویی، تغییر الگوی کشت منطقه با استفاده حداکثری از منابع آبی، تضمین خرید محصولات و هدایت ظرفیت کشاورزی کرخه به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا از اهداف این طرح است.
وی با بیان اینکه سرمایه گذار این طرح مهم شرکت میان آب است گفت: مساحت کل کارخانه ۵۰هزارمترمربع با زیربنای یک هزار متر مربع است که ظرفیت تولید و فرآوری سالانه ۵۰۰ تن انواع گیاهان دارویی را دارد.
به گزارش ایرنا، این طرح که با عنوان تولید و فرآوری گیاهان دارویی در شهرستان کرخه به تصویب رسیده است قرار است طی مدت یکسال به بهره برداری برسد.
شهرستان کرخه یکی از شهرستانهای استان خوزستان و مرکز این شهرستان، شهر الوان است. این شهرستان در آذرماه ۱۳۹۹ از شهرستان شوش جدا و مستقل شد.
شهرستان کرخه دارای ۲ بخش مرکزی و شاوور،۲ شهر الوان و شاوور و ۱۱۰ روستا و حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است؛ از ۱۱۰ روستای این شهرستان، ۶۹ روستا در بخش مرکزی و ۴۱ روستا در بخش شاوور قرار دارد.