ایوب کرد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۱۴۳ هزار و ۷۰۵ نفر از طریق پایانه مرزی میلک و ۸۲ هزار و ۸۸۵ نفر نیز از طریق پایانه مرزی میرجاوه انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین بیشترین تردد ناوگان مسافری در این مدت با هفت هزار و ۳۲۵ دستگاه مربوط به پایانه مرزی میلک است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان گفت: یکی از زیرشاخههای اصلی مزیت تردد مسافر در سیستان و بلوچستان، همسایگی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان است که با رویکرد افزایش توسعه پایانههای مرزی و امکانات زیر ساختی توسط این ادارهکل در سالهای اخیر شاهد فرایند روبه رشدی هستیم.
وی خاطر نشان کرد: پایانه مرزی میرجاوه مهمترین گذرگاه مرزی بین ایران و پاکستان است که در ۱۲ کیلومتری شهرستان میرجاوه و مجاورت شهرک تفتان پاکستان و پایانه مرزی میلک نیز از گذرگاه های مهم مرزی بین ایران و افغانستان است که در محدوده شهرستان هیرمند در مجاورت رودخانه مرزی و در نزدیکی مرکز ولایت نیمروز افغانستان قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
زاهدان - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان گفت: تردد ۲۲۶ هزار و ۵۹۰ نفر مسافر امسال از طریق پایانه های مرزی میلک و میرجاوه ثبت شد که این میزان رشد ۳۸ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد.