به گزارش ایرنا، دکتر "شهرام صیادی" روز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد:در این مدت تیم های نظارتی و سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیش از ۷۰ هزار بازدید از ۵۰ هزار واحد صنفی در سطح استان البرز انجام دادند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کرد: در این بازدید ها ۴۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، بدون استاندارد و شرایط بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶ کارگاه غیر مجاز تولید مواد غذایی کباب کوبیده، همبرگر دست ساز، لواشک، شیرینی سنتی و سردخانه دارای مواد غذایی غیر مجاز شناسایی در استان البرز اعمال قانون شدند.
صیادی گفت : امسال نیز بیش از ۲ هزارو۶۰۰ مورد نمونه برداری و آزمایش کنترل کیفی آب شرب مصرفی در استان البرز انجام شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز از مردم خواست هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.