به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری «فلسطین الیوم» عبدالخالق که در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درخصوص غزه سخن میگفت، تصریح کرد: نسبت به پیامدهای زیرپاگذاشته شدن حقوق بین الملل و منشور سازمان ملل در غزه هشدار میدهیم.
نماینده مصر تصریح کرد: اشغال بخش فلسطینی گذرگاه رفح توسط اشغالگران اسرائیلی، ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه را متوقف کرده است.
پیش از این نیز، «علیا بن أحمد بن سیف آل ثانی» نماینده دائم قطر در شورای امنیت سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد: نوار غزه بخش جدایی ناپذیر خاک فلسطین است.
«لیندا توماس گرینفیلد» نماینده و سفیر دائم آمریکا در سازمان ملل متحد نیز که کشورش همواره از جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها حمایت کرده است با ابراز دلسوزی ریاکارانه گفت که غیرنظامیان غزه در جهنم زندگی میکنند.
باربارا وودوارد نماینده و سفیر دائم انگلیس نیز در این نشست گفت: فلسطینیان بیگناه همچنان در غزه رنج میبرند و میمیرند. بحران انسانی ویرانگر روز به روز بدتر میشود. خطر قحطی قریب الوقوع وجود دارد و ما عمیقاً نگران خطر تشدید تنشهای منطقه ای، به ویژه در مرز میان اسرائیل و لبنان هستیم.
همچنین سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه که ریاست دورهای شورای امنیت سازمان ملل متحد را بر عهده دارد، در نشست سازمان ملل درباره وضعیت خاورمیانه از جمله مساله فلسطین گفت: واشنگتن با سرپوشگذاری دیپلماتیک بر اقدامات اسرائیل و ارسال سلاح و مهمات، به طور مستقیم در مناقشه درگیر شده است، درست همانطور که در خصوص وضعیت [جنگ] اوکراین [نیز این اقدامات را] انجام میدهد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی، طی ۹ ماه گذشته، کشتار گستردهای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاهها و جلوگیری از ورود کمکهای امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.
براساس آمار وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون بیش از ۳۸ هزار فلسطینی شهید و افزون بر ۸۸ هزار نفر دیگر زخمی شدهاند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامهای را در حمایت از آتشبس در غزه تصویب کرد اما بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که مشروعیت خود را در سرزمینهای اشغالی و عرصه بینالملل از دست داده است، بر تداوم جنگ اصرار دارد.