« پریوش مرادی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: صندوق های مذکور مربوط به زنبورداری، فرآوری محصولات باغی، صنایعدستی ، پرورش دام و کشت و کار گیاهان دارویی است.
دستیار مردمی سازی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: جذب سرمایه گذار از طریق صدور مجوزهای جدید، راه اندازی واحدهای غیر فعال و نیمه فعال تولیدی ، تکمیل واحدهای نیمه تمام تولیدی ، توسعه واحدهای فعال موجود و افزایش بهره وری با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان پنج راهبرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم است.
مرادی، ظرفیت سازی، رفع موانع و نظارت مردم را سه رکن اصلی مردمی سازی تولید در بخش کشاورزی دانست و افزود: قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم استان البرز در ابتدای سال جاری تشکیل شده و جهاد کشاورزی استان به عنوان دبیرکمیته کشاورزی، آب و منابع طبیعی ذیل نظر این قرارگاه با هدف شناسایی آسیب های پیش روی تولید تعیین شد .
تدوین سند مردمی سازی تولید درالبرز
دستیار مردمی سازی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز ادامه داد: یکی از مصوبات جدید کمیته کشاورزی، آب و منابع طبیعی البرز تدوین سند سازوکارهای عملیاتی برای مردمی سازی تولید است که امیدواریم با همراهی تعاونی ها و تشکل های جهاد کشاورزی محقق شود.
مرادی، ایجاد و توسعه صندوقهای حمایت از فعالیتهای بخش کشاورزی را نمونه ارزشمندی از مردمی سازی تولید در بخش کشاورزی دانست و بیان کرد: مردمیسازی تولید در استان البرز نیازمند توجه به الگوی کشت، انسجام بخش های دولتی، خصوصی و تعاونی، توسعه فناوریها در سطح مزارع، گلخانه ها و واحدهای تولیدی و توجه به مهارت آموزی بهرهبرداران بخش کشاورزی به ویژه جوانان روستایی و عشایری است.
وی بهبود مستمر و ارتقای کیفیت ارایه خدمات به جامعه کشاورزی استان البرز را از راهبردهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز برشمرد و گفت: این سازمان در راستای انجام ماموریت های محوله خود تلاش می کند با برنامه محوری و توان کارشناسی، با جلب مشارکت مردمی و بهره گیری از نظرات و پیشنهادات بهره برداران و صاحب نظران بخش کشاورزی نسبت به ارائه خدمات باکیفیت در چارچوب وظایف قانونی خود اقدام کند.