حسین امامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا مخازن ۱۰۱ شهر و ۲ هزار و ۸۰۰ روستا و موکب های استان سه هزار و ۲۰۰ مورد کلرسنجی شد و ۸۸ تانکر سیار توزیع آب هم در ۲۵۰ روستای دارای تنش هم کنترل کیفی شد و این اقدامات همچنان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: مسوولان کنترل کیفی و آزمایشگاه های شرکت آبفا در سطح استان و آبداران به صورت مستمر پیگیر تضمین سلامت آب شرب شهرها و روستاها هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: خط قرمز این شرکت، کیفیت آب است و سلامت آب شرب سه میلیون و ۳۳۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش سالانه با یک میلیون و ۲۷۱ هزار مورد آزمون کیفیت، بررسی و رصد می شود.
امامی افزود:۴۲ آزمایشگاه آب و فاضلاب در خراسان رضوی فعال است و وظیفه این واحدها کنترل و ارزیابی مستمر آب شرب است و آب تولیدی از سلامت و کیفیت در حد استانداردهای تعریف شده برخوردار است.
هم اینک یک میلیون و ٣٣٠ هزار مشترک در بخش آب و ٢۴۵ هزار مشترک در بخش فاضلاب خراسان رضوی به جز شهر مشهد تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.
به گزارش ایرنا، ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت «خشکسالی شدید» و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است.
هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاههای غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آبهای زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشتهای استان عنوان شده است.