به گزارش خبرنگار ایرنا، اسدالله عباسی عصر روز شنبه در قرارگاه سلامت گیلان در استانداری اظهار کرد: فعالیت دوباره بیمارستان قائم (عج) رشت باید با رعایت همه استانداردها و امور مربوط به حوزه بهداشت و درمان باشد و همه مباحث باید تحت نظارت جدی باشد.
بیمارستان قائم (عج) رشت حوالی ساعت ۱:۳۰ دقیقه بامداد ۲۹ خرداد دچار آتش سوزی شد که با تلاش نیروهای آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت این آتش سوزی کامل مهار شد و همه ۱۴۲ بیمار بستری در این بیمارستان به سایر مراکز درمانی منتقل شدند. این حریق ۹ فوتی هم برجاگذشت.
بیشتر بخوانید:
۱۴۲ بیمار بستری دربیمارستان قائم رشت به مراکز درمانی منتقل شدند
شمار جانباختگان آتشسوزی بیمارستان قائم(عج) رشت به ۹ نفر رسید
نماینده عالی دولت در گیلان درباره فعالیت طبقه همفک بیمارستان قائم (عج) رشت که درگیر حریق شده بود، بیان کرد: این طبقه نیز باید با رعایت همه مباحث ایمنی و استانداردهای آتش نشانی و خدمات ایمنی و بر اساس اعتباربخشی دوباره وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعال شود.
وی با بیان اینکه طرح توسعه بیمارستان قائم رشت نیز باید پس از دریافت مجوز و مطابق با نظام مهندسی انجام شود، اضافه کرد: سلامت و ایمنی بیماران باید مورد توجه جدی دست اندرکاران باشد.
استاندار گیلان بر لزوم رسیدگی مراکز درمانی شهرستانها و افزایش تختهای بیمارستانی تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی گیلان نیز در این نشست گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان هیچ نقشی در اعتبار بخشی بیمارستانهای استان ندارد و یک گروه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این کار را انجام می دهند.
دکتر محمدتقی آشوبی با اشاره به ساخت بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت اظهار کرد: با بهرهبرداری این بیمارستان باز هم یک هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در بخش دولتی کمبود داریم.