عطاء اله اکبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این اراضی در قالب ۱۹ پرونده با تلاش نیروهای یگان حفاظت در راستای انجام وظایف و تکالیف قانونی و صیانت از اراضی دولتی آزادسازی و به بیت المال بازگردانده شد، افزود: شهرستان میرجاوه دارای بیشترین سطح رفع تصرف اراضی استان در این مدت بود.
وی تصریح کرد: شهروندانی که قصد خرید ملک در هر نقطه از شهرهای سیستان و بلوچستان را دارند ابتدا استعلام لازم از ادارهکل راه و شهرسازی در مرکز استان و ادارات راه و شهرسازی شهرستانهای مختلف به عمل آوردند تا در دام اشخاص زمین خوار و سودجو گرفتار نشوند، چرا که هرگونه خرید، فروش، انعقاد قرارداد و تغییر شکل زمینهای ملی و دولتی جرم محسوب شده و پیگرد قضایی دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با هشدار به کسانی که به صورت غیرمجاز اقدام به ساخت بنا در اراضی ملی میکنند، گفت: این اداره کل از اراضی دولتی با آمادگی کامل حفاظت و حراست و با هرگونه دخل و تصرف در این اراضی و زمین خواری به صورت قاطع برخورد کرده و کوچکترین اغماضی ندارد.
وی افزود: تیمهای گشت و مراقبت یگان حفاظت اراضی سیستان و بلوچستان به صورت پیمایش روزانه در حال گشت زنی برای رصد اراضی ملی و دولتی زیر پوشش هستند و در صورت مشاهده موارد مربوط به تصرف این اراضی اقدامات قانونی لازم را انجام میدهند.
اکبری خاطر نشان کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین خواری با ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۴۱۷۲۵ و یا شماره گیری تلفن گویای چهار رقمی ۱۶۵۶، هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان اعلام کنند.