به گزارش ایرنا، یوسف شعبانی روز یکشنبه در نشست مشترک با رئیس و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی همدان افزود: استان همدان بالغ بر ۵۸۰ هزار جمعیت فعال دارد که در مقایسه با فرصت های شغلی موجود، این فرصت ها و قابلیت ها، پاسخگویی به تقاضاهای موجود در بازار کار را دارند.
وی ادامه داد: مشکل همدان ایجاد شغل نیست بلکه در توزیع آن است و در این زمینه با ناترازی در فرصت های شغلی مواجه هستیم و کارفرمایان گله دارند که کارگر به اندازه کافی نداریم.
مدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بسیاری از دانش آموختگان فرصت های شغلی را در حد خودشان نمی بینند، تاکید کرد: هم جویندگان کار برای به دست آوردن شغل گلایه می کنند و هم کارفرمایان از نبود نیروی کار شکایت دارند.
وی تصریح کرد: اگر بتوانیم دغدغه دانشجویان را برای فرصت های شغلی برطرف کنیم، در زمینه حضور آنها در بازار موفق خواهیم شد.
تسهیلات اشتغال به دانشجویان کارآفرین پرداخت می شود
شعبانی با اشاره به اینکه با مراکز علمی در حال عقد قراردادهستیم، افزود: برای دانشجویانی که کارآفرین باشند، تسهیلات اشتغال ارائه می کنیم.
وی ایجاد زنجیره خدمات بین دستگاهای متولی را ضروری خواند و ادامه داد: تعداد تقاضای کار دانش آموختگان دانشگاهی ۲ برابر است و این بیانگر این است که بیکاری در بین دانش آموختگان دانشگاهی بیشتر است.
مدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه مراکز علمی در حال تربیت نیروی انسانی برای جامعه هستند، یادآور شد: چرا خروجی این نیروها در بازار دیده نمی شود.
وی تاکید کرد: باید نگاه عملگرایانه در آموزش دانش آموختگان را افزایش دهیم تا بتوانیم در کاهش بیکاری آنها پس از تحصیلات موفق باشیم.
شعبانی مشکل عدم ارتباط منطقی بین مراکز علمی و بازار را تاریخی خواند و گفت: این مشکل از دیرباز در کشور وجود داشته است.
وی یادآور شد: چالش عدم ارتباط درست مراکز علمی با نیازهای بازار باعث شده است که نتوانیم از نیروی انسانی متخصص استفاده بهینه ببریم.