هدی حقیقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن پرداختن به موضوع فرزندخواندگی اظهار کرد: معاونت اجتماعی بهزیستی استان قزوین با شعار هر کودک یک خانواده در تلاش برای ساماندهی به وضعیت کودکان بی سرپرست است.
وی ادامه داد: فرزندخواندگی طبق قانون به زوجینی که پنج سال از زندگی مشترک آنها گذشته باشد، اما صاحب فرزند نباشند، دوم به بانوان و یا دختران مجرد بالای ۳۰ سال و سوم به زوجین دارای فرزند تعلق میگیرد.
حقیقی گفت: افراد دارای شرایط میتوانند در سامانه ملی فرزند خواندگی ثبتنام کرده و پس از صلاحیت و بررسی مدارک به مرحله روند تحویل فرزند برسند که هم اکنون کمتر از سه ماه به طول می انجامد.
این مسوول ضمن بیان اینکه حوزه اجتماعی استان قزوین به سلامت اجتماعی تبدیل خواهد شد، گفت: مرکز اجتماعی بهزیستی استان وظیفه پرداخت و رفع مداخلات اجتماعی را دارد و دفتر کودکان بد سرپرست و بیسرپرست نیز مشکلات زنان و بانوان بدسرپرست استان را احصا و در جهت رفع آن تلاش می کند.
وی به فعالیت اورژانس اجتماعی استان قزوین نیز پرداخت و ادامه داد: بیش از ۱۰ سال از فعالیت اورژانس اجتماعی استان می گذرد که با ۲۰ نیروی اجتماعی تخصصی کار خود را آغاز کرد، اما امروز بیش از ۱۰۰ نیروی تخصصی در اورژانس های اجتماعی سراسر استان می کنند.
حقیقی به تعداد مراکز نگهداری از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست استان قزوین پرداخت و گفت: ۶۱ مرکز در استان پذیرای کودکان صفر تا ۱۸ سال بدسرپرست و بی سرپرست است که تحت نظارت ادراه کل بهزیستی استان هستند.
معاون اجتماعی بهزیستی قزوین خاطرنشان کرد: مراکز نگهداری از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست استان به بخش های مختلفی برای سنین صفر تا سه سال، سه تا ۶ سال و ۱۲ تا ۱۸ سال تقسیم بندی می شود و دختران و پسران زیر ۶ سال با هم نگهداری می شوند.