مشهد-ایرنا-رییس اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد گفت: میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون با افزایش ۲۸ درصدی به یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه رسیده است.

علی سادات شیرازی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ماموریت جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و با هدف افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، ضمن همکاری با شرکت های تعاونی و زنجیره های تولید گوشت مرغ فعال شهرستان، در واحدهای پرورشی شاهد افزایش ۲۸ درصدی در میزان جوجه ریزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال و همچنین افزایش تولید گوشت مرغ بوده ایم.

وی بیان کرد: شهرستان مشهد دارای ۵۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه است که خوشبختانه تمامی این واحدها با حداکثر ظرفیت فعال بوده و در دو ماه‌ گذشته شاهد بیشترین تعداد جوجه ریزی در این واحدها بوده ایم.

رییس اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: روند جوجه ریزی در کشور و استان به صورت روزانه بررسی شده و جوجه‌های آماده کشتار در ماه‌های مختلف مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: میزان گوشت تولیدی در تمامی کشتارگاه های استان و میزان گوشت ورودی به شهرستان مشهد از مبادی سایر استان ها به صورت روزانه مورد پایش قرار گرفته و پیش‌بینی تولید گوشت برای ۵۰ روز آینده بر اساس جوجه ریزی‌های انجام شده به صورت روزانه بررسی و پایش می گردد تا در تامین بازار گوشت مرغ مشهد خللی وارد نشود.

سادات شیرازی با اشاره به عوامل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ گفت: شرایط بازار مصرف، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ و همکاری اتحادیه و تشکل‌های مربوطه از این جمله است.

وی بیان کرد: نیاز روزانه شهرستان مشهد اکنون نزدیک به ۴۵۰ تن گوشت مرغ است که در راستای تنظیم بازار و تهیه گوشت مرغ با کیفیت برای عموم زائران و مجاوران امام مهربانی، این مقدار گوشت با ارزان‌ترین قیمت‌ها در سطح کشور در تمامی واحدهای عرضه مرغ شهرستان به صورت روزانه توزیع و به فروش می‌رسد.

گفته می شود روزانه به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۶۸۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود که بیش از نیاز مصرف استان است.