به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم روز دوشنبه در حاشیه این آیین طی سخنانی با اشاره به ویژگیهای طبیعی و گردشگری بخش خلجستان بر توسعه متوازن این بخش و توجه به حفظ محیطزیست، منابع طبیعی و ظرفیتهای کشاورزی منطقه تاکید کرد.
مهدی متقیان با تقدیر از خانواده نیکوکار و بانی احداث این مرکز «مرحومه میر ابوالقاسمی» افزود: جامعه ما بهسرعت به سمت سالمندی پیش میرود و احداث مراکز مناسب جهت پاسخگویی به نیازهای سالمندان و معلولین از اولویتهای برنامهریزان باید باشد.
وی با اشاره به جاذبههای گردشگری این بخش افزود: احداث مراکز توانبخشی استاندارد و مجهز در این منطقه هم موجب افزایش درآمدهای منطقه و ایجاد اشتغال و رونق خواهد شد و هم باری از دوش شهر قم برخواهد داشت .
مدیرکل بهزیستی قم نیز در ادامه با تقدیر و از حمایتهای ارزنده خیرین از جامعه هدف بهزیستی با ارائه گزارشی از وضعیت خدمات و نیازهای بهزیستی در استان خاطرنشان کرد: هم اینک ۲۳ هزار معلول در قم وجود دارد که هشت هزار نفر از آنها با معلولیتهای شدید دستوپنجه نرم میکنند.
سید صادق میرئی گفت: با کهولت سن والدین و خانواده معلولان، بهتدریج نیاز به نگهداری در مراکز توانبخشی خواهند داشت و وضعیت فعلی استان پاسخگوی این شرایط نیست و سونامی سالمندی هم آینده کشور را تهدید میکند.
وی افزود: در همین راستا ما از سال گذشته نهضتی را با مساعدت خیرین استان شروع کردیم برای ظرفیتسازی اجتماعی و رفع نیاز استان که مقدمات ساخت ۵ مرکز شبانهروزی فراهم شده است و امروز در خدمت خانواده نوعدوست و نیکوکار مرحومه فاطمه سادات میرابوالقاسمی هستیم که مصمم به ساخت این مرکز جهت نگهداری معلولین ذهنی دختر هستند.
لازم به ذکر است این مرکز در زمینی به مساحت ۲ هزار متر زیربنای ۷۹۰ متر و اعتباری ۱۲۰ میلیاردریالی و ظرفیت ۶۰ نفر ظرف ۱۸ ماه احداث شده و در اختیار بهزیستی استان قرار خواهد گرفت.
بخش خلجستان با وسعت یک هزار و ۱۰۰ کیلومترمربع در غرب و شمال غرب استان قم قرار دارد؛ این بخش دارای ۲ شهر دستجرد و قاهان است.
دَستجرد یکی از شهرهای استان قم و مرکز بخش خلجستان است.