به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل در اجلاس روسای دانشگاههای کشور، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی و بهویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همواره دید حمایتی به این وزارتخانه داشتند. در سه سال اخیر تعامل بسیار مناسبی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برقرار شد و نتیجه این تعامل بود که وزارت علوم با کمترین سوال نسبت به سایر وزرا در مجلس روبه رو شد.
وزیر علوم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و ذکر خاطراتی از آنان گفت: همگی این عزیزان اهل تلاش، کوشش و عمل جهادی بودند.
وی از اخلاق، مدیریت و روحیه جهادی سرپرست ریاست جمهوری و معاون سابق رئیس جمهور به نیکی یاد کرد و گفت: محمد مخبر وی با جدیت ادامه راه رئیس جمهور شهید را پی گرفت و به خوبی هیات دولت را مدیریت کرد.
جابهجایی مدیریتها
وزیر علوم تاکید کرد: هیچ فردی از جابهجایی مدیریت ها نگران و ناراحت نیست و ما افتخار می کنیم تحت مدیریت مقام معظم رهبری یک نظام مردمسالاری داریم که در روال قانونی و طبیعی انتخابات برگزار می شود و تحت یک روال قانونی تغییر مدیریت ها اتفاق می افتد.
وی گفت: زمانی ما و شما دانشگاه و نظام آموزش عالی را از همکاران خود که در گرایش فکر متفاوتی بودند تحویل گرفتیم و آنچه را آنها با سعی و کوشش به آن رسیده بودند ارتقا دادیم و به این نقطه رساندیم. همچنین در آینده نیز این چرخه تکرار می شود و مدیران جدید که همکاران خود ما در دانشگاهها هستند مدیریت را برعهده می گیرند.
قدامات مهمی در سه سال اخیر در وزارت علوم انجام شد که راهاندازی سامانه نظام ایدهها و نیازها به اختصار نان یکی از این اقدامات شاخص بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همواره بر ایجاد سازوکاری برای ارتباط پژوهش های علمی با نیاز کشور تاکید داشتند. ما در همین راستا این سامانه را ایجاد کردیم.
وزیر علوم گفت: معاونت فناوری و نوآوری به زودی سامانهای را رونمایی می کند که تمام اختراعات ملی و بین المللی علمی در آن ثبت می شود.
زلفی گل به روسای دانشگاهها تاکید کرد: حتما تجربه کاری و دانستنیهای مدیریتی دوره خودرا در اختیار مدیر جدید بگذارید. تجربیات را در قالب کتاب، فیلم و صوت ثبت و برای آیندگان مکتوب کنید، برای انجام این اقدام می توانید از امکانات استودیوی وزارت علوم استفاده کنند.
وی افزود: یکی از روسای دانشگاهها پیشنهاد داد انجمنی برای انتقال تجربیات علمی مدیران دانشگاهها تشکیل شود که به نظر من می توان این پیشنهاد را در قالب انجمن علمی نظام حکمرانی علم و فناوری دنبال کرد و هیات موسس آن نیز وزرای ادوار علوم کشور باشد.