خضر کاکدرویشی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این ظرفیت در پارکینگهای کارخانهقند، پادگان جلدیان، میدان تیر و مرز تمرچین ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: طبق بررسی های انجام شده بیش از ۸۶ موکب از مرز بازرگان تا تمرچین برای استقرار و خدماترسانی اعلام آمادگی کردهاند و شمار زیادی از موکبها در محدوده مرز تمرچین و شهر پیرانشهر به منظور استراحت و تغذیه زائران راه اندازی خواهد شد.
فرماندار پیرانشهر با اشاره به انجام اقدامات لازم برای تسهیل در تردد زائران در مرز تمرچین افزود: در پایانه مرزی تمرچین ۳۸ گیت برای تردد آماده شده که در طول ایام پیادهروی اربعین راهاندازی خواهند شد.
کاک درویشی ادامه داد: مرز تمرچین پیرانشهر امسال توانایی میزبانی بیش از ۵۰۰ هزار زائر را دارد و با پیگیریهای صورت گرفته امسال شاهد تردد یکسره و مستقیم زائران از مرز تمرچین به کربلا خواهیم بود.
به گزارش ایرنا، مرز تمرچین در ۱۵ کیلومتری غرب پیرانشهر، جنوب آذربایجان غربی و نقطه مقابل مرز حاج عمران عراق قرار دارد و یکی از نزدیکترین مسیرهای زمینی جمهوری اسلامی به دریای مدیترانه شرقی است.
این مرز زمینی تا شهر ارومیه، مرکز استان ۱۶۰ کیلومتر فاصله دارد و نزدیکترین شهرها به این مرز، پیرانشهر در ایران و چومان در عراق است که به ترتیب حدود ۱۱ کیلومتر و ۲۵ کیلومتر با گمرک تمرچین فاصله دارد و از تمرچین تا سامره ۴۵۰ کیلومتر، تا کربلا ۶۵۰ کیلومتر، تا کاظمین ۵۳۵ کیلومتر و تا نجف اشرف ۷۱۰ کیلومتر مسافت دارد.
مرز تمرچین پیرانشهر در سال ۱۳۸۶ به عنوان مرز رسمی زمینی شناخته شد و نقش آن در اقتصاد منطقه چشمگیر است و سال ۱۴۰۱ برای اولین بار امکان تردد زائران اربعین از این مرز فراهم شد که حدود ۷۰ هزار تردد در این ایام ثبت شد.