اردبیل - ایرنا - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل از اجرای ۱۳۱ کیلومتر میکرو داکت گذاری در شهر اردبیل و اتصال بیش ۱۰۰ هزار نفر از روستاییان این استان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، شهریار سرداری روز سه‌شنبه در جلسه شورای راهبری مدیریت فاوای استان با اشاره به پیشرفت مطلوب پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهر اردبیل افزود: تاکنون ۹۰ کیلومتر حفاری ، ۱۳۱ کیلومتر میکرو داکت گذاری ، ۵۸ کیلومتر بتن‌ریزی و تعداد ۱۲۵ دستگاه FAT نصب شده است.

وی ادامه داد: با روند رو به رشدی که این پروژه دارد امیدواریم شرکت مجری طرح به‌موقع پروژه را تکمیل کند و شهروندان بتوانند از سرعت بسیار بالای اینترنت استفاده کنند.

وی اظهار کرد: از محل اجرای طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (uso)، تاکنون ۷۸ سایت ارتباطی جدید احداث و ۷۳ سایت ارتباطی توسط اپراتورهای همراه اول و ایرانسل ارتقا یافت و به بهره‌برداری رسید.

سرداری با بیان اینکه این سایت‌ها با اعتباری بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شد ، گفت: با بهره‌برداری از این سایت‌ها بیش از ۳۰۰ روستای بالای ۲۰ و زیر ۲۰ خانوار استان با پوشش جمعیتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

مدیرکل ارتباطات استان اردبیل همچنین بیان کرد: با هدف توسعه ارتباطات در شهرک‌های تازه احداث مقرر شد که اپراتورهای همراه اول مطالعات و بررسی‌های لازم را جهت احداث سایت تلفن همراه در شهرک سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را انجام داده و در اسرع وقت نسبت به اجرایی کردن آن اقدام کنند.

سرداری با بیان اینکه اپراتورهای مجری طرح uso باید نسبت به تکمیل نواقص سایت‌های راه‌اندازی شده اقدام کنند، افزود: یکی از مشکلات و درخواست‌های شهروندان اردبیلی رفع تداخلات فرکانسی در این شهر می‌باشد که هماهنگی‌های لازم جهت رفع این مشکل با اداره‌کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه آذر انجام شده و امیدوارم به‌زودی با انجام اقدامات فنی این مساله حل و فصل شود.

بر اساس آمارهای موجود بیش از ۴۴۸ هزار و ۵۵۴ نفر در یک‌هزار و ۸۰۰ روستای استان اردبیل سکونت دارند که ۲۳۷ روستا به دلیل کاستی‌های امکاناتی و زیرساختی در سال‌های گذشته مهاجرفرست شدند و ۲۱۱ روستای دیگر هم در معرض خطر مهاجرت قرار دارند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر، در شمال‌غربی ایران و همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.